Forårsgolfrejse til Algarve med direkte fly

Portugal - Algarvekysten
 • 7 nætter på 4* Aqualuz Suite Hotel Lagos inkl. morgenmad
 • Spil på 4 spændende golfbaner
 • Smuk beliggenhed tæt på Lagos by med restauranter, barer og shopping
 • Sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, indendørs pool og fitness

Rejs til Algarve og test dine golfevner på bølgende fairways, i skiftende terræn og med udsigt til alt fra bjerge til Atlanterhavet. Spil i alt fire runder på fire forskellige golfbaner.

Du får nu mulighed tage forskud på sommeren og tage sydpå med din golfbag. Luft golfkøllerne på de portugisiske golfbaner beliggende i Algarve tæt på byen Lagos. Når det er tid til afslapning, sker det på det 4-stjernede hotel Aqualuz Suite Hotel Lagos.

Afrejse fra København
10. marts eller 17. marts kl. 08:30 - ankomst i Faro kl. 11:20
Hjemrejse fra Faro
17. marts eller 24. marts kl. 12:10 - ankomst i København kl. 17:00

Tid til at hvile

Selvom golf gerne skal være en leg, kan det også være hårdt, og 18-hullers golf kan ofte mærkes i kroppen. Vi har derfor sørget for et værelse til dig på det 4-stjernede Aqualuz Suite Hotel Lagos.

Start dagen med gratis morgenmad og afslut med en tur i sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, indendørs pool eller fitness på hotellet. Værelserne (af typen studio Premium), er netop fuldt renoveret med nye og moderne møbler, dobbeltseng, et tekøkken samt et dejligt badeværelse. Alle værelser er med balkon.

Aqualuz Suite Hotel ligger i gåafstand til byen Lagos, der har alt fra restauranter til barer og shoppingmuligheder. Derudover har byen flere omkringliggende strande, hvor der vil være mulighed for at gå en tur i sandet eller tage en frisk dukkert.

Tid til golf

Palmares Golf Course
Golfbanearkitekt Robert Trent Jones står bag designet af Palmares Golf Course, der består af et tre 9-hullers kredsløb. Mens Alvor Course tager dig gennem et parklandskab med træer og udsigt til Monchique-bjergene, starter Lagos Course i et klitområde med udsigt over Alvor-flodmundingen, og Praia Course byder afslutningsvist på et kystlandskab med stranden i baggrunden.

Espiche Golf Course

Den 18-hullers Espiche Golf Course er designet med respekt for det naturlige miljø og udfordrer golfspillere på flere niveauer. Den 5.862 meter lange bane fører dig gennem et bølgende, grønt lanskab med omhyggeligt placerede fairways, der varierer i længde og giver nye udfordringer fra det ene hul til det andet.

Boavista Golf Course
Boavista Golf Course er en af Algarves flotteste 18-hullers mesterskabsgolfbaner. Mens du på de fleste af hullerne kan nyde udsigten over Atlanterhavet, finder du alt fra fyre- til olivientræer og palmer langs fairways. Med både vandfarer og strategisk placerede bunkere byder banen også på op til flere udfordringer.

Santo Antonio Golf Course
Med fokus på det eksisterende terræn har Pepe Gancedo designet denne 18-hullers par 71 golfbane.
Den 5.712 meter lange Santo Antonio Golf Course, som tidligere har været ramme om EuroPro Tour, har alt fra bunkere til søer og skrånede fairways, der er skabt af dalen, som svinger sig gennem banen.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Portugal

Algarvekysten

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Algarvekysten

Rejser til Algarvekysten

Algarvekysten i det sydlige Portugal er primært en golfdestination, selvom du stadig kan nyde godt af solen og stranden. Det store udvalg af golfbaner og det gode vejr året rundt gør området til et paradis for golfspillere.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.