Enestående golfskole i Huelva - afrejse 25. marts 2017

Spanien - Costa de la Luz
 • UDSOLGT!
 • 7 nætters ophold på Islantilla Golf Resort - 50 km øst for Faro
 • Spil på Islantilla Golf's udfordrende og spændende bane
 • Undervisning ved Pro Bo Fredrikson
 • Få minutters gang fra stranden og byen Huelva

Kom med på en spændende pro-tur med Bo Fredrikson til Huelva i Spanien og bo direkte ved en af Andalusiens skønneste golfbaner, Islantilla Golf Resort.


Afrejsedatoer:
Afrejse 25. marts fra København kl. 08:30 med ankomst til Faro kl. 11:20
Hjemrejse 1. april fra Faro kl. 11:20 med ankomst til København kl. 16:30

Undervisning ved pro Bo Fredrikson

Kom med på denne skønne pro-tur til Huelva i Spanien og få undervisning med Bo Fredrikson. Vi skal bo på Islantilla Golf Resort, der ligger kun 50 minutters kørsel øst for Faro. Resortet har lidt over 200 pæne hotelværelser og bungalows beliggende få minutter fra byen og stranden og med et 27 hullers anlæg af tre meget varierede sløjfer. Islantilla Golf er generelt en ret udfordrende og spændende bane og tilbyder fremragende træningsfaciliteter.

Hotellet ligger ud til en stor strand med hyggeligt miljø. Der er gratis Wi-Fi på værelset, og om aftenen kan man nyde en god og alsidig buffet i gårdhaven. Det separate klubhus ligger lige overfor hotellet og er enormt charmerende. På hotellet finder du også et hyggeligt og lækkert pool-område med en fremragende frokostrestaurant. Et komplet golfresort med rigtig god “value for money”.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Spanien

Costa de la Luz

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Costa de la Luz

Rejser til Costa de la Luz

Costa de la Luz er primært en golfdestination, selvom du stadig kan nyde Spanien fra sin bedste side, hvor god golf kombineres med sherry og flamenco.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Costa de la Luz - 7 nætter

Hotel Islantilla Golf Resort
Se kort

Hotel Islantilla Golf Resort

Beliggenhed: Spanien, Costa de la Luz

Resortet ligger 50 min. kørsel fra Faro østpå langs kysten over grænsen til Spanien. 
Her er tale om et golf-resort med lidt over 200 pæne hotelværelser og bungalows, beliggende få min. fra byen og stranden og med et 27 hullers anlæg af tre meget varierede sløjfer. 

Generelt en ret udfordrende og spændende golfbane, som desuden tilbyder fremragende træningsfaciliteter. På hotellet finder du også et hyggeligt og lækkert pool-område med en fremragende frokostrestaurant. 
Hotellet har sin egen eksklusive beach club med egen pool, beliggende ud til en stor strand med masser af miljø. Om aftenen kan man nyde en god og alsidig buffet i gårdhaven. Det separate, charmerende klubhus ligger lige overfor hotellet. 

Et komplet golfresort med rigtig god “value for money”..
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.