Bordeaux: 8 dages golf & fransk art de vivre

Frankrig - Bordeaux
 • Bo i Bordeaux's bymidte eller blandt golfbanerne
 • Spil golfen på 5 spændende baner
 • Oplev vinhøsten på Bordeauxs vingårde
 • Nyd arkitekturen, shopping, gourmetmad og vine

Vinegnen Bordeaux i det sydvestlige hjørne af Frankrig er fuld af oplevelser for golf- og livsnydere. Spil fem spændende golfbaner og vælg mellem forskellige hoteller enten i Bordeaux centrum eller blandt vinmarker og golfbaner.

Bo i hjertet af Bordeaux's historiske centrum eller blandt skønne golfbaner og bølgende vinmarker. Uanset hvor du vælger at bo, er der 5 runder golf på spændende baner inkluderet på denne golfrejse til Bordeaux. Blandt banerne finder du for eksempel den 5-stjernede Grand Saint Emilionnais Golf Club nær landsbyen Saint Emilion. Prøv en ny oplevelse i Frankrig hvor "art de vivre à la française" kombineres med den britiske måde at spille golf på.

Bordeaux centrum er at finde på UNESCOs verdensarvsliste, og her kan du opleve katedralen St. Michel nær den smukke bro Pont de Pierre over floden Gironde, det store neoklassiske teater, Grand Théatre, og de gamle gågader med mulighed for shopping. Udenfor Bordeaux ligger Gironde-departement, der byder på et rigt udvalg af udendørsaktiviteter og ikke mindst golf på de nærved liggende baner. Besøg eventuelt også nogle af områdets mange vingårde og oplev vinhøsten med dejlige vinsmagninger undervejs. Du har for eksempel muligheden for at bo på Médoc Resort Mgallery og nyde den eksklusive beliggenhed blandt resortets egne to golfbaner lige i nærheden af Médocs pittoreske vinmarker.

Rejsen er med direkte fly og der er mulighed for tilkøb af billeje til hele rejsen. Se de forskellige indkvarteringsmuligheder herunder.

Bordeaux Lac - to 18-hullers baner

Bordeaux Lac er en grøn oase, bestående af to 18-hullers baner, La Jalle og Les Etangs. Bordeaux Lac ligger naturskønt blot et par kilometer fra Bordeaux by. La Jalle er en enkel, kuperet bane i et smukt, skovklædt terræn, designet i 1978 af Jean Bourret. I 1990 skabte han så banen, Les Etangs, der med sine damme giver spillere en god teknisk udfordring. Med sine i alt 36 huller tilbyder Bordeaux Lac en stor variation, der vil appellere til spillere på alle niveauer.

Grand Saint Emilionnais Golf Club

Er en femstjernet golfbane, beliggende tæt på landsbyen St. Emilion og designet af den legendariske banearkitekt, Tom Doak. Denne ekstraordinære 18-hullers bane er skabt i overensstemmelse med landskabets kurver og folder sig ud i en dal omkranset af vinmarker og hundredårige egetræer. En oplevelse der kombinerer fransk ”art de vivre” med den britiske måde at spille golf.

Medoc Golf les Vignes

Medoc Golf les Vignes er en 18-hullers bane indlejret i det skønne hedelandskab, typisk for regionen. Her beriger hedens æstetik og de maritime fyrretræer arkitektens design på perfekt vis. De lange pars afbrydes af detaljerede greens, og banens nøje udtænkte forhindringer kræver koncentration og præcision af spilleren. Banens diversitet og kvalitet sammenholdt med det skønne landskab vil opfylde behovene hos selv den mest krævende golfer. 

Medoc Golf the Castle

Medoc Golf the Castle består af de to baner Golf du Medoc og The Castle. Begge baner har gennem årene vundet adskillige priser, sidst i 2014, hvor the Castle af ”World Golf Awards” blev udnævnt til Frankrigs bedste golfbane. Her kan du nyde to bemærkelsesværdigt designede baner, hvis vigtigste kvalitet er layoutets udfordringer, som gør det nødvendigt for spilleren konstant at opfinde nye slag.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Direkte fly fra København til Bordeaux i perioden 24. juli - 3. september

Frankrig

Bordeaux

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Bordeaux - 7 nætter

Best Western Grand Hotel Francais Hotel Burdigala Bordeaux – MGallery by Sofitel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Best Western Grand Hotel Francais

Beliggenhed: Frankrig, Bordeaux

Charme og elegance kendetegner dette smukt restaurerede tidligere byhus i typisk Bordeaux arkitektur fra det 18. århundrede. 

De 35 værelser er alle lydisolerede og udstyret med aircondition, TV, gratis Wi-Fi, kaffe/te-faciliteter og minibar. Hotellet tilbyder gratis, økologisk morgenmad. Der er 24-timers reception, hvor personalet blandt andet er behjælpelig med at arrangere besøg på vinslotte samt vinsmagning.


Læs mere her
Best Western Grand Hotel Francais Hotel Burdigala Bordeaux – MGallery by Sofitel Médoc Resort Mgallery
Se kort

Hotel Burdigala Bordeaux – MGallery by Sofitel

Beliggenhed: Frankrig, Bordeaux

Boutique hotellet Burdigala ligger centralt i vinbyen Bordeaux og i gåafstand til den historiske del af den UNESCO klassificerede by samt området Mériadeck. Togstationen ligger 4 km væk og Bordeaux lufthavn ligger 10 km væk.

Hotellet undergik en komplet renovering i 2011, og der hersker en eksklusiv og afslappet atmosfære. De individuelt og elegant indrettede værelser og suiter er lydisolerede og byder på alle de faciliteter, som man kan forvente af et hotel i den klasse. Der er også mulighed for at få familieværelse.
I hotellets restaurant ”La Table de Burdigala” serveres gourmetretter og i Bacchus Bar kan man nyde et bredt udvalg af vine. 
Hotellets gæster har adgang til Spa Mozaïk samt fitness-salen Amazonia, der ligger 50 meter fra hotellet. Hotel Burdigala tilbyder desuden privat, indendørs parkering.

Læs mere her
Hotel Burdigala Bordeaux – MGallery by Sofitel Médoc Resort Mgallery Hotel Novotel Bordeaux Centre Meriadeck
Se kort

Médoc Resort Mgallery

Beliggenhed: Frankrig, Bordeaux

Det 4-stjernede Médoc Resort Mgallery nyder en eksklusiv beliggenhed lige i hjertet af resortets to golfbaner, Les Chateaux og Les Vignes og i nærheden bølger Médocs pittoreske vinmarker.

Værelserne er pænt og enkelt indrettede og har masser af dagslys, de fleste med udsigt til golfbanen. Alle værelser har aircondition, gratis Wi-Fi, TV, og minibar.

Hotellets 2 restauranter serverer frokost og middag om aftenen. La Table du Médoc byder på gourmetmad og et imponerende vinkort. Le Club serverer lækre retter baseret på lokale råvarer og er ideelt beliggende ved golfbanerne.
Skal der slappes af mellem golfrunderne er der mulighed for velgørende behandlinger i hotellets spa. Her er indendørs pool, hammam, fitness og massage.
Læs mere her
Médoc Resort Mgallery Hotel Novotel Bordeaux Centre Meriadeck
Se kort

Hotel Novotel Bordeaux Centre Meriadeck

Beliggenhed: Frankrig, Bordeaux

Hotellet ligger i centrum af Bordeaux blot 5 minutters gang fra den gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Tæt på ligger også Meriadeck, byens område med moderne arkitektur.  

Værelserne er rummelige og moderne indrettet. Der er aircondition, TV, gratis Wi-Fi, minibar og kaffe/te-faciliteter. Spis i restauranten, der serverer enkle og sunde retter hele dagen og nyd solen på hotellets terrasse. Hotellet har også et bibliotek med tegneserier og aviser samt Xbox for børn.


Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.