7 dages golfferie inkl. 7 skønne golfbaner i Florida

USA - Inverness
 • Fly til Orlando inkl. bagage og golfbag 
 • 7 nætter på Van de Valk i moderne feriehus
 • 8 dages billeje med fri kilometer og forsikringer
 • 7 golfbaner inkluderet i prisen

Van de Valk ligger i byen Inverness en times kørsel fra Orlandos Internationale Lufthavn, 2,5 timers kørsel fra Miami Lufthavn og 30 km fra de dejlige strande ved Den Mexicanske Golf.

Bo centralt i den lille by Inverness, der ligger omkranset af skove og søer i Floridas nordvestlige del, blot en times kørsel fra Orlando Lufthavn. Van der Valk tilbyder store feriehuse med plads til 6-8 personer. Vi har i denne pakke forhandlet en golfpakke med fri golf på hele syv golfbaner og adgang til tennisfaciliteter, pools, fitnesscenter o.a. aktiviteter. 

Moderne feriehuse med egen pool og terrasse

Alle feriehuse har tre eller fire soveværelser, opholdsstue, fuldt ekviperet køkken samt en stor terrasse med egen pool (de fleste kan opvarmes mod betaling af et tillægsgebyr). 
Terrassen har solsenge, spisebord og stole. Alle huse har mindst to badeværelser, tv, vaskemaskine og tørretumbler i vaskerum/bryggers, opvaskemaskine, komfur, køleskab, mikroovn, linned og service/køkkengrej. Endvidere har hvert hus en stor garage. 
Alt er nyt og altid i meget fin stand, og beliggenheden giver mulighed for nem adgang til Floridas mange seværdigheder. 

7 golfbaner i kort køreafstand

Midt i det skønne naturområde har du adgang til Lakeside Golf & Country Club, en golfbane i gåafstand fra jeres villa. Det er en golfbane med brede fairways og et layout, som gør at banen kan spilles af alle, uanset niveau. 
Inden for få kilometers afstand finder du desuden The Oaks at Citrus Hills Golf & Country Club (8 km), som er en flot mesterskabsbane i et skønt naturområde med gamle egetræer. The Meadows (8 km) er en hyggelig bane for alle, mens Skyview at Terra Vista Golf & Country Club (11 km) byder på meget store højdeforskelle og derfor også en fantastisk udsigt over området ligesom Citrus Springs Golf & Country Club (19 km), der også har et spændende layout. Brentwood (14 km) er en 9-hullers, og Juliette Falls (34 km) er bedømt som en af Floridas absolut bedste golfbaner. Du har fri adgang til dem alle under hele ferien.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Inverness

9 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Inverness - 7 nætter

Van der Valk
Se kort

Van der Valk

Beliggenhed: Florida, Inverness

Alle husene har tre eller fire soveværelser, badeværelser, opholdsstue, fuldt ekviperet køkken og egen pool. Husene har desuden stor terrasse med pool (de fleste kan opvarmes mod betaling af tillægsgebyr) samt udendørs solsenge, spisebord og stole. Desuden er der i alle villaer mindst to badeværelser, tv, vaskemaskine og tørretumbler i vaskerum/bryggers, opvaskemaskine, komfur, køleskab, mikroovn, sengetøj og håndklæder, bestik, tallerkener og kogegrej og endvidere en stor garage.
Beliggenheden giver nem adgang til Floridas mange seværdigheder. Van der Valk tilbyder en golfpakke med tre ekstra golfbaner, så man har fri golf på hele syv baner samt adgang til tennis, svømning og fitness.

Banerne er som følger: The Oaks (8 km), The Meadows (8 km), Brentwood (14 km), Lakeside Golf & Country Club (0 km), Citrus Springs Golf & Country Club (19 km), Juliette Falls (34 km), Skyview (11 km).

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.