Ubegrænset golf på Salobre Golf & Resort

Spanien - Kanarieøerne
 • Direkte fly København – Gran Canaria t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på 5* Salobre Hotel Resort inkl. morgenmad
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer
 • Ubegrænset golf på Salobre Old & New Course  
 

Rejse til Atlanterhavsøen Gran Canaria og bo 7 nætter på Salobre Hotel Resort som inkluderer morgenmad og ubegrænset golf på de to meget forskellige baner – Salobre New og Old Course 

Gran Canaria er et rent golfparadis med imponerende baner, der er både flotte men også udfordrende. Vejret er oftest godt, det er nemt at rejse dertil, og så rummer øen en betagende natur, hvilket også afspejles i golfbanerne. En rejse, der er oplagt til både par, herre- eller dametur og venner, der ønsker at spille golf sydpå.

Salobre Old Course

Old Course en rigtig fin bane, der til trods for sin manglende længde giver fine udfordringer og frem for alt kræver et præcist spil hvis man vil derfra med en god score. Godt nok er fairways brede og man kommer aldrig rigtig i problemer, hvis man holder den nogenlunde på det grønne, men der skal til gengæld tænkes golf hele vejen rundt.

Salobre New Course

New Course en ganske fin udfordring, som helt sikkert vil blive bedre jo flere gange man spiller banen. Banen er meget anderledes end Salobre Golf Old Course og man skal være beredt på at have et par bolde ekstra med. De første ni huller er rigtigt gode og af en høj sværhedsgrad. På bag-ni bliver det meget op og ned, men alt i alt en god oplevelse, og en bane man helt sikkert vil spille bedre anden og tredje gang.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Spanien

Kanarieøerne

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Kanarieøerne - 7 nætter

Salobre Hotel Resort & Serenity, Gran Canaria
Se kort

Salobre Hotel Resort & Serenity, Gran Canaria

Beliggenhed: Spanien, Kanarieøerne

Dalen ligger i den sydlige del af Gran Canaria imellem Meloneras og Puerto Rico. 

Hotellet har fem pools, den mest bemærkelsesværdige ligger over hotellet på en lille bjergtop og giver dig et 360 graders blik fra pooloverfladen over bjergene til Atlanterhavet. Hotellets Aloe Spa er et usædvanligt lækkert wellnesscenter, hvor du kan nyde at blive varmet igennem i jacuzzien, saunaen eller dampbadet efter en dejlig dag med golf. 

Værelserne på Salobre Hotel Resort & Serenity er smukt indrettet og store. Hvert værelse har enten terrasse eller balkon. Værelserne har aircondition, satellit-TV (de fleste med plasma-skærm), elektronisk værdiboks med plads til en bærbar computer m.m.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.