Spil Spaniens golfbane nr. 1

Spanien - Costa Brava
 • Direkte fly København – Barcelona t/r inkl. bagage og golfbag
 • 4 nætter på 4* Lavida Hotel eller 5* Hotel Camiral inkl. morgenmad
 • Spil på det berømte Stadium Course, Spaniens bedste
 • 3 runder golf – 2 på Tour Course og 1 på Stadium Course
 
Oplev et af Europas bedste golfresorts og gå en runde på den berømte Stadium Course, der er Spaniens bedste golfbane og blandt verdens Top-100 golfbaner

Du har nu mulighed for at rejse sydpå og lufte golfkøllerne i det spanske land på PGA Catalunya Stadium- og Tour-banerne.

Bo på det dejlige, Lavida Hotel eller Camiral Hotel. Begge er beliggende i kort afstand til Barcelona og med udsigt over golfbanerne, poolen eller haverne. Når den ikke står på golf, kan du nyde hotellernes faciliteter – vælg mellem wellness, fitnesscenter og swimmingpoolen. 

Derudover vil der være rig mulighed for at udforske Barcelona, da resortet kun ligger en times kørsel fra byen. Gå en tur ned af Ramblaen eller besøg den centrale strand og tag en frisk dukkert i Middelhavet.

Opholdet inkluderer tre runder golf på to baner

Stadium Course 
Denne ekstraordinære bane er kåret som Spaniens nr. 1, er blandt Europas ti bedste og ligger blandt top 100 golfbaner i verden. Banen blev anlagt i 1999 og har siden været vært for mange PGA European Circuit-turneringer. Selv den bedste golfspiller vil blive udfordret på denne bane med træer langs fairways, strategisk placerede bunkere og søer.

Tour Course
Golfbanen blev anlagt i 2005 og er designet af Ángel Gallardo og Neil Coles. Tour Course er til golfspillere på alle niveauer, men som ønsker en mildere men smuk udfordring. Banen byder på både fyrretræer og søer, som på en gang gør det til en flot men også udfordrende golfrunde. Selvom de fleste af banens huller har brede fairways, skal du forvente strategisk placerede bunkere og vandfare.

 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Spanien

Costa Brava

5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Costa Brava - 4 nætter

Lavida Hotel Hotel Camiral - PGA Catalunya Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Lavida Hotel

Beliggenhed: Spanien, Costa Brava

Alle værelser på Lavida Hotel, søsterhotellet til PGA Catalunya Resort, er rummelige, og nogle af dem er designet til familieophold. Derudover er de luksuriøst indrettet med komfort i højsædet. Fra hver af de i alt 149 værelser kan du nyde en panoramaudsigt over golfbanerne, poolen eller haverne.

Opholdet er inklusiv roomservice og morgenmad alle dage. Nyd din frokost i klubhuset efter en runde golf, spis aftensmaden på hotellets restaurant og slut dagen af med drinks enten i baren eller ved poolen. Hotellet har mange faciliteter - heriblandt wellness, fitnesscenter og pool.

Læs mere her
Lavida Hotel Hotel Camiral - PGA Catalunya Resort
Se kort

Hotel Camiral - PGA Catalunya Resort

Beliggenhed: Spanien, Costa Brava

Nær Girona i Nordspanien og en time fra Barcelona ligger Hotel Camiral i hjertet af PGA Catalunya.

Den ene bane – Stadium Course – er blandt de 10 bedste i Europa og har allerede været vært for flere turneringer på European Tour. Den anden bane – Tour Course – er også en spændende udfordring og bruges til finalen på Challenge Tour. 

Hotellet, nu en del af PGA Catalunya Resort, er bygget i 2006 og har 149 elegante og store værelser med flot udsigt over enten golfbanen eller poolen. Værelserne har fladskærm, gratis internet, minibar, bruser og badekar, hårtørrer, aircondition og pengeskab. Her er også en glimrende restaurant.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.