Påskegolf i Estoril - afrejse d. 18. april 2019

Portugal - Cascais Estoril
 • Direkte fly til Lissabon t/r inkl. bagage og golfbag
 • 5 nætter på 5* Hotel Quinta da Marinha inkl. morgenmad
 • 3 runder golf 
 • Fri adgang til hotellets sauna, tyrkisk bad, indendørs pool og fitnesscenter 

Estoril lidt uden for Lissabon er en af Portugals mest eksklusive byer og samtidig omringet af nogle af Europas bedste golfbaner. 


Nyd et ophold på  det luksuriøse Hotel Quinta da Marinha og spil 3 runder resortets egen golfbane.

Hotel Quinta da Marinha er et oplagt hotelvalg, hvis du gerne vil prøve kræfter med golfspil på højt plan samt opleve det dejlige Cascais.

Cascais og Estoril – engang to søvnige, små fiskerbyer – er i dag et elsket sommerrejsemål for mange danskere. Med en beliggenhed ved tre gyldne bugter og Tejo-flodens udmunding byder området på sol og strand, skønne golfbaner og en smuk lystbådehavn i nærheden af den gamle bydel. I bymidten finder du en gågade med designerbutikker og restauranter.

Hotel Quinta da Marinha ligger 10 minutters kørsel fra centrum i Cascais og kun en halv times kørsel fra lufthavnen i Lissabon.

De 192 værelser er smukt indrettet og har balkon, minibar, wlan og satellit-tv. Resortet rummer fem barer og restauranter, tre udendørs og en indendørs pool, spa med sauna og jacuzzi,
Kids Club, 24-timers room service, seks tennisbaner samt en skøn golfbane, designet af Robert Trent Jones.

Afrejse d. 18. april fra København med TP753 kl. 06.00 med ankomst Lissabon kl. 08.45
Hjemrejse d. 23. april fra Lissabon med TP752 kl. 18.20 med ankomst København kl. 22.50

 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Portugal

Cascais Estoril

6 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Cascais Estoril - 5 nætter

Hotel Quinta da Marinha
Se kort

Hotel Quinta da Marinha

Beliggenhed: Portugal, Cascais Estoril

Cascais og Estoril – engang to søvnige, små fiskerbyer – er i dag et elsket sommerrejsemål for mange danskere. Med en beliggenhed ved tre gyldne bugter og Tejo-flodens udmunding byder området på sol og strand, skønne golfbaner og en smuk lystbådehavn i nærheden af den gamle bydel. I bymidten finder du en gågade med designerbutikker og restauranter. Og efter mørkets frembrud er der en fest på de livlige barer.

Penha Longa og Oitavos er to verdenskendte golfbaner i Cascais og Estoril-området. Hotel Quinta da Marinha ligger 10 minutters kørsel fra centrum i Cascais og kun en halv times kørsel fra lufthavnen i Lissabon. 

De 192 værelser og 60 villaer med et eller to soveværelser er udstyret med aircondition, egen balkon eller terrasse, minibar og satellit-tv. Villaerne har tekøkken og stue med pejs. 

Resortet rummer fem barer og restauranter, tre udendørs og en indendørs pool, spa med sauna og jacuzzi, Kids Club, 24-timers room service, parkering i garage, og seks tennisbaner samt en 18-hullers golfbane, designet af Robert Trent Jones.

Book 7 nætter og spil ubegrænset golf. 1. runde skal forudbestilles mens 2. runde først kan bestilles på selve dagen (der tages forbehold for ledige starttider).

Opholdet er inkl. morgenmad.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.