Kør selv-ferie til golf nær Elben og gamle Lüneburg

Tyskland - Lüneburg
 • 3 nætter på 4* Best Western Castanea Resort
 • Morgenmadsbuffet dagligt
 • 3 runder golf på Adendorf Golf Course

Kør selv til din næste golfrejse i Nordtyskland. 27 førsteklasses golfhuller ligger smukt på Lüneburg-heden, blot 55 kilometer syd for Hamborg. Du bor på det 4* Best Western Castanea Resort.

Få kilometer syd for floden Elben finder du den gamle handelsby Lüneburg, som var en vigtig handelsby i middelalderen, og det førsteklasses golfresort Castanea, der byder på 27 golfhuller.

Du bor på Castanea Resort

Castanea Resort består af golfklubben Adendorf samt det 4-stjernede Best Western Spa & Wellness Hotel. De 157 værelser er rummelige og elegant indrettet. Alle værelser har satellit-tv, værdiboks, badekåber samt kaffe/te-faciliteter. Nogle af værelserne har desuden udsigt over golfbanen.

Gratis adgang til spa, pool og fitness

Som gæst har du gratis adgang til spafaciliteterne med indendørs og udendørs swimmingpools, spabad, sauna og fitnesscenter. Der er mulighed for massage og spabehandlinger mod betaling. Du kan vælge at nyde dagene i flere forskellige restauranter, caféer, lounges eller i cocktailbaren, i biergarten og på den skønne solterrasse med udsigt over golfbanen. Til de aktive er der også mulighed for at benytte løbestierne rundt omkring i området.

27 golfhuller i kort afstand fra hotellet

Fra hotellet er der cirka en kilometer til klubhuset, og du kan enten gå over golfbanen langs hullerne eller tage en kort køretur i bilen uden om golfbanen. Her er 27 huller. En 18-hullers mesterskabsbane og en 9-hullers offentlig kortbane.

Master Course er designet af den berømte tyske banearkitekt Kurt Rossknect, som nok er mest kendt for design af spanske baner med stenmure og masser af vand i spil. Disse elementer er også anvendt på Castanea, der trods en vis sværhedsgrad er velegnet for spillere på alle niveauer. Banen er en stor oplevelse at spille på, men kræver et kort og præcist spil.

Ud over de 27 huller findes her også driving range og et klubhus med restaurant.
Køreafstand fra forskellige byer i cirkamål:
 • 220 km fra Padborg
 • 170 fra Puttgarden
 • 190 km fra Rostock
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Tyskland

Lüneburg

4 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Lüneburg - 3 nætter

Best Western Premier Castanea Golf Resort
Se kort

Best Western Premier Castanea Golf Resort

Beliggenhed: Tyskland, Lüneburg

Castanea Golf Resort har en rolig beliggenhed i Lüneburgforstaden Adendorf godt 5 km fra det hyggelige centrum med bindingsværkshuse, charmerende gågader og Ilmenaufloden. Hotellet har en 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane. Der findes fine træningsfaciliteter med 20 overdækkede slagsteder på driving range samt et stort indendørs træningscenter. Der er ikke langt til andre gode golfbaner som f.eks. Lüdersburg GC med 2 x 18 huller, den smukke og ret private St. Dionys GC, GC Green Eagle i Winsen og Göhrde GC. 

Hotellets 125 værelser og suiter er rummelige og klassisk indrettet med tv, værdiboks, minibar, kaffe og te samt mineralvand. Alle værelser har lænestol, skrivebord og fransk altan. Nogle værelser har udsigt til golfbanen. 

Resortet har et stort wellnesscenter med opvarmet inden- og udendørs pool, flere slags sauna og dampbade, solterrasse, massage og hudplejebehandlinger. Endvidere er der restauranter, bar, lounge, stort terrasseområde, bridgerum og konferencefaciliteter. Der er mulighed for at dyrke yoga og aerobics eller tage en tur i fitnesscenter. For børnene er der et stort legeland samt 6 udendørs tennisbaner og 2 indendørs tennisbaner nær hotellet.
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.