Golfrejse til det skønne golfhotel Valle del Este i Almería

Spanien - Costa de Almería
 • Dejligt nyrenoveret golfhotel med spa
 • Alle værelser har bane- eller havudsigt samt balkon
 • Golfbanen er integreret i naturen med flot vegetation
 • José Canales, designeren bag banen, har gjort alle 18 huller unikke
Lad din golfrejse gå til den spanske sydkyst på det nyrenoverede hotel Valle del Este, der tilbyder fantastiske golffaciliteter samt en golfbane placeret i smukke naturomgivelser.

Valle del Este Hotel Golf Spa er et skønt golfhotel på den spanske sydkyst tæt ved Middelhavet. Det nyrenoverede hotel er moderne indrettet og bygget i klassisk stil. Hotellets 142 værelser er placeret på henholdsvis øst- eller vestsiden, der gør, at man enten har udsigt til golfbanen eller Middelhavet. Alle værelser er rummelige og moderne indrettet med dejlig balkon til de varmere sommerdage.

Golfbanens forhold

Den tilhørende golfbane er placeret præcis op til hotellet i smukke naturomgivelser. Banen er designet af José Canales i 2003, der har formået at bevare de naturlige og oprindelige landskaber i golfbanen. Det giver en alsidig og unik bane, som er udfordrende at spille på, og som også gør, at banens 18 huller er forskelligt opbygget. Banens vegetation gør stedet særligt smukt at begive sig rundt på, hvilket også hænger sammen med klimaet i Sydspanien – her er altid lunt og varmt, og selv om vinteren kan du spille i kortærmet bluse.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Spanien

Costa de Almería

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Costa de Almería - 7 nætter

Valle del Este Hotel Golf Spa
Se kort

Valle del Este Hotel Golf Spa

Beliggenhed: Spanien, Costa de Almería

Det nyrenoverede hotel er moderne indrettet og bygget i klassisk stil. Hotellets 142 værelser er placeret på henholdsvis øst- eller vestsiden, der gør, at man enten har udsigt til golfbanen eller Middelhavet. Alle værelser er rummelige og moderne indrettet med dejlig balkon til de varme sommerdage. Derudover er værelserne udstyret med de typiske faciliteter som aircondition, hårtørrer, WiFi, tv og indbyggede garderobeskabe for at sikre en god komfort. 

Hotellets restaurant tilbyder en stor buffet med friske, lokale råvarer, og det er både muligt at sidde indenfor i restauranten og udenfor på terrassen til morgen- og aftenserveringerne. Derudover findes der en hyggelig cafe tæt placeret ved golfbanen, hvor der tilbydes lettere frokostretter, snacks og drikkevarer. Dertil er det muligt at benytte sig af hotellets luksuriøse spa- og wellnessafdeling, hvor der findes et hav af forskellige bassiner til at slappe af i samt mulighed for at få massage og forskellige skønhedsbehandlinger.


Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.