Golfrejse til Titanic Deluxe Belek

Tyrkiet - Belek
 • Luksuriøst golfresort med særlig ekspertise for afvikling af fodbold- og svømmetræningslejre
 • Beliggende i smukke naturomgivelser tæt ved Middelhavet
 • Med 27-hullers golfbane, 4 fodboldbaner, 7 tennisbaner og en swimmingpool af olympisk standard.
 • Masser af underholdningsmuligheder udenfor banerne
Titanic Deluxe Belek er beliggende i grønne og frodige omgivelser med kort afstand til Middelhavet.
Det luksuriøse Titanic Deluxe Belek har de absolut bedste rammer for et træningsophold med 27-hullers golfbane, fodboldbaner, svømmebassin mm., og er beliggende i fantastiske naturomgivelser tæt ved Middelhavet. Derudover er alt omkring indkvarteringen i høj klasse med store og rummelige værelser samt en masse forskellige restauranter at vælge mellem. De luksuriøse og topmoderne faciliteter er med til, at opholdet her bliver succesfuldt og lækkert.

Det luksuriøse resort er bygget tæt ved floden Beşgöz, med egen 27-hullers golfbane. Resortet er beliggende 20 minutters kørsel fra Antalya by samt en international lufthavn, der gør det nemt og hurtigt at komme til Titanic Deluxe Resort, og som gør resortet populært for mange sportshold. Derudover er Belek et fantastisk sted at spille golf med en masse gode golfbaner- og faciliteter tæt ved Middelhavet.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Tyrkiet

Belek

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Belek - 7 nætter

Titanic Deluxe Belek
Se kort

Titanic Deluxe Belek

Beliggenhed: Tyrkiet, Belek

Resortet er beliggende i fantastiske naturomgivelser tæt ved Middelhavet. Derudover er alt omkring indkvarteringen i høj klasse med store og rummelige værelser samt en masse forskellige restauranter at vælge mellem. De luksuriøse og topmoderne faciliteter er med til, at opholdet her bliver succesfuldt og lækkert.

Fantastiske træningsforhold 

Titanic Deluxe Resort tilbyder luksuriøse og fantastiske faciliteter - perfekt til en velorganiseret træningslejr. Her findes først og fremmest nogle fantastiske træningsforhold med 4 fodboldbaner efter FIFA-standarder, 7 tennisbaner på grus, en 27-hullers golfbane, en olympisk godkendt swimmingpool samt et veludstyret fitnessrum. Derudover findes der nogle dejlige faciliteter til afslapning og restitution til mellem træningspassene. Her kan man f.eks. nyde de dejlige swimmingpools, det store spa-område samt bowlingbaner og billardrum. 

Indkvartering

Titanic Deluxe Resort tilbyder flere forskellige indkvarteringsmuligheder – lige fra standard-rooms til presidential villas, men uanset hvad I vælger, så er I sikret høj komfort og store, rummelige værelser. De 594 værelser er alle moderne og lyst indrettede med balkon med udsigt til naturlige omgivelser som f.eks. havet, floden, bjergene eller golfbanerne. 
Titanic Deluxe Belek tilbyder en masse forskellige middagsrestauranter – lige fra en god buffet friske råvarer til restauranter med tyrkisk, italiensk, grill- eller seafood-specialiteter.  

Områdets 27-hullers golfbane

Titanic Deluxe Belek er beliggende i grønne og frodige omgivelser med kort afstand til Middelhavet. Det luksuriøse resort er bygget tæt ved floden Beşgöz, og rummer desuden en 27-hullers golfbane. Resortet er beliggende 20 minutters kørsel fra Antalya by samt en international lufthavn, der gør det nemt og hurtigt at komme til Titanic Deluxe Resort, og som gør resortet populært for mange sportshold. Derudover er Belek et fantastisk sted at spille golf med en masse gode golfbaner- og faciliteter tæt ved Middelhavet.

Svømmetræning

Pool i olympisk størrelse, af 50 meters længde, 25 meters bredde og en dybde på 2,15 meter. Der er 10 baner med startboksen ved poolen, vandtemperaturen er 25-28 °C. Træningsopholdet inkluderer indkvartering på fleresengsværelser, helpension og kontaktperson på destinationen.

Søger du mere information, eller ønsker du et konkret tilbud tilpasset jeres klub? Tag uforpligtende kontakt til os på telefon 77 33 56 20, mail sport@profilrejser.dk eller skriv via vores forespørgselsfunktion. Vi hjælper dig med uafklarede spørgsmål og særlige ønsker.

Hør om priser og muligheder

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.