Golfrejse til Kuala Lumpur og Langkawi

Malaysia - Kuala Lumpur, Langkawi
 • 5 runder golf inkl. dele buggy og caddy
 • Aftengolf og byrundtur i Kuala Lumpur
 • Golf på Malaysias smukkest beliggende bane
 • Regnskov, strand og golf på Langkawi
 
Rejs til Malaysia og kombiner storby- og ø-ferie med fem runder golf på veltrimmede baner i hovedstaden Kuala Lumpur og på den grønne og frodige paradis-ø Langkawi

Denne golfrejse starter i landets hovedstad, Kuala Lumpur – en smeltedigel af forskellige kulturer og religioner hvor fortid og nytid mødes.

Her byder opholdet på en byrundtur til byens største og mest interessante seværdigheder samt to runder golf, hvoraf den ene er aftengolf på en oplyst bane. 

Derudover vil der være tid til egne oplevelser i byens gader. Besøg fx China Town og Little India, nyd udsigten fra tvillingetårnene Petrona Towers, gå på et af de farverige markeder og nyd en middag på en af byens mange gode restauranter.

Fra storbyen sættes kursen mod Langkawi, en af Malaysias smukkeste øer, med høje kokospalmer, mangrove, vandfald, frodig natur og hvide sandstrande. Og under havets overflade findes en verden af tropiske fisk, farver og koraller.

Opholdet på Langkawi inkluderer tre runder golf. To af dem spilles på Els Club Teluk Datai, som helt sikkert vil tage pusten fra de fleste – ikke pga. længden eller fordi den er kuperet, men pga. beliggenheden og omgivelserne. Banen er nemlig kåret som Malaysias smukkest beliggende, og en af landets bedste baner. 

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Malaysia

Kuala Lumpur, Langkawi

11 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Kuala Lumpur Langkawi

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Langkawi

Rejser til Langkawi

Længst nordpå ud for Malaysias vestkyst, blot få kilometer fra den thailandske grænse, ligger en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Her kan du slappe af på de smukke hvide sandstrande under svajende palmer, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om Langkawi.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 8 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Malaysia,

På denne rejse har vi valgt at inkludere flg. overnatningssteder: 

Nætter  By/sted  Hotel  Værelsestype
3  Kuala Lumpur  Melia Kuala Lumpur  Melia Guestroom
5  Langkawi  Berjaya Langkawi Beach Resort  Rainforest Chalet

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Kuala Lumpur
Dag 5
Langkawi
Dag 6
Langkawi
Dag 7
Langkawi
Dag 8 - 9
Langkawi
Dag 10 - 11
Langkawi - København

Dag 1 - 2

København - Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 
 
Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet, og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost, så for at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur, kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte”, Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken, hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

I Kuala Lumpur findes et utal af shopping centre, hvor det mest kendte shoppingområde er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi – også kaldet for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shoppingcentre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petalinggaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 

 
Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Morgengolf og tid til egne oplevelser (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad venter turens første runde golf på Glenmarie Golf & Country Club, som byder på to veltrimmede 18-hullers baner – Garden Course og mesterskabsbanen Valley Course, som flere gange har været vært for EuroAsia Touren.

Glenmarie Golf & Country Club
Designer: Max Wexler
Huller/par: 36 huller, par 72/72
Anlagt: 1993

Efter en runde golf er der transport tilbage til hotellet, hvor eftermiddagen er på egen hånd.

Sidst på eftermiddagen kan I evt. tage med på en gastronomisk opdagelsesrejse til nogle af byens mange små gadekøkkener og smag på nogle af Malaysias mest berømte retter. Alle inden for gåafstand og med en madkyndig lokalguide. Undervejs lægges vejen også forbi Jamek Moskeen, templet Sri Maha Mariamman og det centrale marked. Turen inkluderer flere smagsoplevelser, drikkevarer (ikke alkohol), en bog med opskrifter på nogle af de retter der smages undervejs og billet til offentligt transport (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

 
Læs mere

Dag 4

Kuala Lumpur

Storbyoplevelser og aftengolf (M)

Denne formiddag skal I på en guidet byrundtur, som bl.a. vil bringe jer til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Den smukke Sultan Abdul Samad-bygning fra 1897 er også på programmet inden der stoppes ved byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

Midt på eftermiddagen bliver I hentet på hotellet. Turen går denne gang til Sultan Abdul Aziz Shah Golf & Country Club hvor der venter jer en runde golf hvor de 18-huller oplyses når mørket falder på.

Sultan Abdul Aziz Shah Golf & Country Club 
Designer: Peter Thomson
Huller/par: 27 huller, par 72/36
Anlagt: 1994

Efter golfrunden kan I nyde en middag i klubhuset inden i returnerer til hotellet.

 
Læs mere

Dag 5

Langkawi

Flytransport til tropeøen Langkawi og transport til hotellet (M)

I forlader storbyen og sætter kursen mod tropeøen Langkawi, og I fornemmer straks forskellen mellem det hektiske liv i Kuala Lumpur og den afslappede atmos¬fære på Malaysias nordligste ø, Langkawi. Ved ankomst til Langkawi kører I direkte til hotellet og efter check-in er resten af dagen til afslapning på hotellet.

Langkawi ligger i Andamanhavet i det nordlige Malaysia ca. 30 kilometer fra det malaysiske fastland. Langkawi-øgruppen består ved højvande af 99 øer og ved lavvande af 104 øer. Øerne er en del af den malaysiske delstat Kedah og ligger nær den thailandske kyst. Den største af øerne er Pulau Langkawi (pulau betyder ø) med omkring 45.000 indbyggere. Den eneste anden beboede ø er Pulau Tuba. For mange år siden var Langkawi et berygtet tilholdssted for pirater, men med sine flotte sandstrande, azurblå vand, dramatiske klippeformationer, små landsbyer og tropiske regnskove er øen nu et ferieparadis, der siden 1987 er udviklet til at være en af Malaysias største turistdestinationer. 

 
Læs mere

Dag 6

Langkawi

Golf og tid på egen hånd (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod Gunung Raya Golf Resort der er beliggende ved foden af bjergene på Langkawis sydøstlige del. 

Banen er smukt beliggende og anlagt i en tidligere gummiplantage. Fairways er relativt brede, og banen kan spilles af alle uanset handicap.

Gunung Raya Golf Resort
Designer: Max Wexler
Huller/par: 18 huller, par 72
Anlagt: 1998

Efter golfrunden kører I retur til hotellet hvor en svalende dukkert i hotellets swimmingpool eller i havet helt sikkert kan friste.

 
Læs mere

Dag 7

Langkawi

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

I dag er der mulighed for at sove længe, for dagen er helt jeres egen. Tag med på en af vores spændende udflugter eller slap af ved hotellets swimmingpool eller på stranden. Besøg hotellets spaområdet og få en gang selvforkælelse, slap af ved poolen eller på stranden, nyd den gode mad og service eller I kan tage med på en af vores spændende udflugter.

 
Læs mere

Dag 8 - 9

Langkawi

Golf på The Els Club og tid på egen hånd (M)

De næste par dage byder i alt på to runder formiddagsgolf på The Els Club Teluk Datai, der ligger i det nordvestlige hjørne af Langkawi. 

Banen er fantastisk beliggende med huller der snor sig gennem det junglelignende landskab mellem grønklædte bjerge og med flere huller som ligger på kanten af Andaman havet. Den er kåret som Malaysias smukkest beliggende, og er blandt landets fem bedste baner.

The Els Club Teluk Datai
Designer: Ernie Els
Huller/par: 18 huller, par 72
Anlagt: 2014

Efter en runde i de smukke omgivelser og med regnskovens lyde som baggrundsmusik kører I retur til hotellet hvor eftermiddagen er til afslapning på hotellet.

 
Læs mere

Dag 10 - 11

Langkawi - København

Tid til den sidste sol inden hjemrejse (M)

Efter nogle skønne dage i Malaysia er det til at sætte kursen retur mod Danmark. Det meste af dagen kan I bruge til at få den sidste sol, gøre de sidste indkøb eller måske endda at gå en ekstra runde golf. 

Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervej på hjemrejsen.

Dag 11 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.