Kør-selv golfrejse til det smukke Chateau Vaugouard

Frankrig - Loire-dalen
 • Bo på klassisk slot fra slutningen af 1700-tallet
 • Spil på slottets smukke parkbane designet af Adam & Fromanger
 • Udfordrende bane med bakker og luskede hazards
 • 4 x tre-retters middage inkluderet

Nyd et slotsophold på Chateau Domaine de Vaugouard og spil 4 runder golf på hotellets egen golfbane i skønne omgivelser en times kørsel syd for Paris.

Slottet stammer fra slutningen af 1700-tallet og er omkranses smukt af en 18-hullers golfbane, der gennemskæres af en stille flod. Opholdet inkluderer fire dage med fri golf samt morgenmad og trerettes middag hver dag.

Chateau Domaine de Vaugouard hotel og golfbane ligger en times kørsel syd for Paris´ Orly lufthavn. Slottet stammer fra slutningen af 1700-tallet og omkranses smukt af en 18-hullers golfbane, der gennemskæres af en stille flod, som udgør en naturlig vandhazard for flere af hullerne på de sidste ni. Domaine de Vaugouard byder på hele tre spisesteder - fra den fine restaurant Les Saules, som byder på velsmagende og delikate retter efter den ægte franske tradition, til en udendørs grill ved poolen. Selve slottet har 11 dobbeltværelser, og tilbygningen ”Dependance” byder på 39 dejlige værelser. Alt er opført og dekoreret i fransk slotsstil.

Chateau Vaugouard ligger lige ud til sin smukke 18-hullers parkbane, som blev anlagt i 1987 og designet af Adam & Fromanger. Med sine 5917 meter i længden, kombineret med udfordrende bakker og luskede hazards, er banen ganske udfordrende. Ønsker man at spille på andre baner tilbydes også spil på Roncemay, som ligger 65 km derfra i det skønne Bourgogne-område. Vinsmagning i området kan arrangeres.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Frankrig

Loire-dalen

5 dage

fra kr. 5.170

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Loire-dalen - 4 nætter

Chateau Domaine de Vaugouard Hotel
Se kort

Chateau Domaine de Vaugouard Hotel

Beliggenhed: Frankrig, Loire-dalen

Chateau Domaine de Vaugouard hotel og golfbane ligger en times kørsel syd for Paris´ Orly lufthavn. Slottet stammer fra slutningen af 1700-tallet og omkranses smukt af en 18 hullers golfbane, der gennemskæres af en stille flod, som udgør en naturlig vandhazard for flere af hullerne på de sidste ni. Domaine de Vaugouard byder på hele tre spisesteder - fra den gastronomiske restaurant Les Saules, som byder på velsmagende og delikate retter efter den ægte franske tradition, til en udendørs grill ved poolen. Selve slottet har 11 dobbeltværelser, og tilbygningen ”Dependance ” byder på 39 dejlige værelser. Alt er opført og dekoreret i fransk slotsstil.

Chateauet ligger lige ud til en smuk 18 hullers parkbane: Banen er anlagt i 1987 og designet af Adam & Fromanger. Med sine 5917 meter i længden, kombineret med udfordrende bakker og luskede hazards, er banen ganske udfordrende. Ønsker man at spille på andre baner tilbydes også spil på Roncemay, som ligger 65 km derfra i det skønne Bourgogne område. Vinsmagning i området kan arrangeres.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.