Sæt dit golftalent på spil og oplev det bedste af Bali

Indonesien - Bali, Jimbaran, Munduk, Sanur
 • 18-hullers golf på fire forskellige baner
 • Udflugter på transport mellem hoteller
 • Højlandet omkring Ubud
 • Jimbarans fiskerestauranter og Sanurs gyldne strande 
 

Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis, og med Profil Rejser Golf har du nu muligheden for at kombinere eventyret med fem runder golf på smukt anlagte og fremragende baner

Bali som golfdestination er noget ganske særligt, og øen regnes af mange for at være blandt Asiens bedste golfdestinationer. Det skyldes ikke mindst omgivelserne og oplevelsen af at befinde sig i et ø-paradis.

Golfbaner ved bjerge, rismarker og strand

Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer smukt anlagte golfbaner, små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur som året rundt ligger på ca. 30 grader.

3 runder golf ved Jimbaran-bugten

På Bali bor du de første nætter ved Jimbaran-bugten der specielt er kendt for de mange god fiskerestauranter på stranden. Under opholdet i Jimbaran skal du gå tre runder golf på Bali International Golf Club, New Kuta Golf Club og Bukti Pandawa Golf.

Kunstnerbyen Ubud og vulkanen Batur

Turen fortsætter til kunstnerbyen Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. Tag f.eks. på en guidet cykeltur væk fra alfarvej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. 

Sanur og Bali Beach Golf Course

Fra de grønne og frodige omgivelser sættes kursen mod Sanur. Her venter en runde golf på Bali Beach Golf Course og en afslappende badeferie. Sanur er en populær badeby med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

Golfbanerne er generelt ikke fuldt booket, så ofte får du derfor let en tee-tid på det tidspunkt af dagen du ønsker det.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Indonesien

Bali, Jimbaran, Munduk, Sanur

14 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Overnatning på golfrejsen

Overnatning på golfrejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Undervejs på golfrejsen bor du på flg. hoteller:

Nætter  By/sted  Hotel  Værelsestype
4  Jimbaran  Keraton Jimbaran Beach Resort  Superior Room
3  Ubud  Rama Phala Resort   Deluxe Room
6  Sanur  Mercure Resort   Superior Room

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Afrejse
Dag 2 - 5
Jimbaran
Dag 6 - 8
Ubud
Dag 9 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1

Afrejse

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2 - 5

Jimbaran

Dag 2 - Ankomst til Bali og transport til hotellet

Efter ankomst til Bali og indrejseformaliteterne møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet ved Jimbaran-bugten.

Efter check-in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.

Dag 3 - 18-hullers golf på Bali National Golf Club

Tidlig morgen bliver du hentet på hotellet og kørt til Bali National Golf Club, der ligger på den allersydligste del af Bali og er en af de bedste golfbaner på øen. Banen genåbnede i 2014 efter en større renovering.

Bali National Golf Club ligger, så man fra hvert eneste hul har udsigt til både Det Indiske Ocean og det majestætiske bjerg Gunung Agung. Fairways snor sig gennem det smukke landskab, og du kommer ofte helt tæt på den tropiske skov, der omgiver dele af banen. Signaturhullet er så afgjort 17. hul, hvor der spilles ud til en ø-green.

Tee-steder og terrasseplateauer langs fairways er bygget op som en del af banedesignet. Det giver en fornemmelse af, at du spiller langs de rismarker, som er så karakteristiske på netop Bali.  
Banen har tidligere været benyttet til Asian Dunhill Masters (1994), hvor Sir Nick Faldo satte banerekord med en 63’er. I 1997 blev banen kåret blandt Asiens fem bedste baner.

Efter golf er der transport tilbage til hotellet.

Dag 4 - 18-hullers golf på Bukit Pandawa Golf & Country Club

De fleste golfspillere rynker lidt på næsen, hvis man siger par 3-bane. Alligevel har vi valgt at inkludere en runde på en ikke helt almindelig par 3-bane – Balis nyeste golfbane på Bukit Pandawa Golf & Country Club.

Der er tale om en mesterskabsbane, hvor de 18 huller varierer i længde fra 105 til 220 meter. Hele området, hvor banen er anlagt, er så stort, at man kører rundt i buggy og har caddie med på vognen.

Banen består af nogle fantastiske golfhuller. Placeringen på den sydlige del af Bali, lige ud mod havet, er kun et ekstra plus. Hullerne er omgivet af hav, rismarker og kalkstensklippeformationer. Fra en række af hullerne er der kig til Det Indiske Ocean. Det er både smukt og spektakulært.

Efter golf er der transport tilbage til hotellet.

Dag 5 - 18-hullers golf på New Kuta Golf Club

I dag skal der spilles på New Kuta Golf, der ligger helt nede på den sydvestligste del af Bali. Banen åbnede i 2007 og er Indonesiens førstanlagte links-style golfbane med nogle af de karaktertræk, som man kender fra britiske linksbaner.

Den kystnære placering giver nogle vidunderlige kig ud over havet, og banen blev af Links Magazine i 2008 kåret som ”Best New International Course” ligesom Golf Digest i 2009 placerede New Kuta Golf på en 10. plads over ”Best Course in Indonesia”.

Golfrunden byder på bølgende fairways, huller ude på kanten af klipperne ved Dreamland Beach, vind ind fra havet og en semirough, der fuldender links-oplevelsen.

Efter golf er der transport tilbage til hotellet.
Læs mere

Dag 6 - 8

Ubud

Dag 6 - Transport til Ubud med udflugter undervejs (M, F)

Efter morgenmad på hotellet bliver du hentet og kørt til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Undervejs du bl.a. hvordan den populære Bali batik laves med hånden og i byen Celuk, der er kendt for sin fremstilling af smykker gøres der også et stop. 

Næste stop ved Tegalalang hvor du kan nye udsigten til de imponerende og smukt anlagte risterrasser, og de grønne og frodige omgivelser. 

Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen Ubud hvor frokosten nydes. Herefter er der besøg den berømte abeskov, og dagens udflugt slutter med en tur på det lokale marked.
Der er ankomst til hotellet hen på eftermiddagen.

Dag 7 og 8 - Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

De næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Måske en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber kan friste, eller måske du har mod på at bestige vulkanen Mount Batur, at opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller blot vil slappe af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.
 
Læs mere

Dag 9 - 14

Sanur

Dag 9 - Transport til Sanur med udflugter undervejs (M, F)

Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Første stop er i landsbyen Mas der er bedst kendt for sin træskærerproduktion at høj kvalitet. Turen fortsætter til Goa Gajah – ”Elefanthulen”, som stammer helt tilbage fra det 11. århundrede. Hulen har været et af oprindelsesstederne for den hindu-buddhistiske kultur, der i høj grad præger Bali i dag. Sidste stop er ved den hellige kilde Tirta Empul i Tampak Siring. Vandet siges at have magiske og helbredende kræfter. Hvert år kommer folk fra hele Bali for at blive renset i bassinerne med det klare vand.  

Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

 

Dag 10 - 18-hullers golf på Bali Beach Golf Course

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til Bali Beach Golf Course. Banen åbnede i 1972 og er en 9-hullers golfbane med både syv par 4-huller samt et enkelt par 3- hul og et par 5-hul. Den tidligere bane fra 1972 blev i 2005 renoveret og der kom bl.a. klubhus og driving range på anlægget.  

Efter golf er der transport tilbage til hotellet.

Dag 11 til 14 - Tid til ekstra golf eller eventyr på egen hånd

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

Ønsker du mere golf, er der naturligvis mulighed for at tilkøbe endnu en runde på banen i Sanur eller en af de tre baner på det sydvestlige Bali – Bali National Golf, New Kuta Golf eller Bukit Pandawa.


 
Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Dag 15 - Tid til den sidste sol, mulighed for ekstra golf og hjemrejse

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol, inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Ønsker du at gå en sidste runde golf, er der mulighed for at spille på Bali National Golf Club, New Kuta Golf eller Bukit Pandawa Golf, inden du kører i lufthavnen. Efter golf er der mulighed for at få et bad.

Dag 16 - Ankomst til Danmark, København

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.