Golfferie til Òbidos

Portugal - Obidos
 • Direkte fly København – Lissabon t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på valgte resort inkl. morgenmad 
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer eller privat transport tur/retur 
 • 5 runder golf 
 
Spil golf på en af Europas bedste baner og nyd det smukke landskab og stemningen i middelalderbyen Òbidos, som ligger blot en times kørsel nord for Lissabon

En af Europas bedste golfbaner

Nær Óbidos finder du den fantastiske bane, Praia d'el Rey. Det er en skøn kombination af park-, skov- og linksbane, og den er blevet bedømt som den 13. bedste i Europa og har i tidens løb været vært for adskillige internationale turneringer. Omkring banen ligger det nyåbnede Marriott Hotel, som er intet mindre end storslået. 

Middelalderstemning ved Atlanterhavet

Den smukke Middelalderby Óbidos ligger i et smukt og stemningsfyldt landskab, der skaber de perfekte rammer for skøn golf, afslapning og lange vandreture langs den unikke strand ved Atlanterhavet. Vi anbefaler, at du sætter minimum en dag af til at besøge Lissabon og Sintra, da køreturen er kort, og landskabet er utroligt smukt.

Fly, hotel, golf og billeje

Denne golfrejse inkluderer som minimum flyrejse, 7 nætters ophold med morgenmad morgenmad ikke inkl. på Praia del Rey Townhouses), 5 runder golf og billeje. Vælg det resort som du ønsker at bo på – måske du er heldig endnu mere er inkluderet. Det kan du se under de enkelte hotel beskrivelser.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Portugal

Obidos

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Obidos - 7 nætter

Praia d'el Rey Townhouses Praia del Rey Marriott Golf & Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Praia d'el Rey Townhouses

Beliggenhed: Portugal, Obidos

Ligger ligeledes op til golfbanen Praia d'el Rey, men består af en række smukt indrettede huse, med 2, 3, 4 soveværelser med tilhørende badeværelser, flotte opholdsstuer og enten med egen eller fælles pool. Utroligt velegnet til grupper, elitehold og familier. Praya d'el Reys golfbane er det nærmeste, vi kommer en traditionel skotsk linksbane på det europæiske fastland og har i mange år været rated blandt de 15 bedste baner i Europa.

Golfbaner
Praya d'el Rey Golf: 
18 huller, designer Cabell B. Robinson 

Bom Sucesso:
18 huller, designer Donald Steel 

Palheiro Golf:
18 huller, designer ikke oplyst

Book 7 nætter og spil 5 runder golf på The Praia d'el Rey Golf Course & West Cliffs. Efter de 18-huller, kan du hvis der er ledige tider, spille ekstra 9 huller på same bane gratis.

Opholdet er uden forplejning men med mulighed for tilkøb af morgenmad.

Læs mere her
Praia d'el Rey Townhouses Praia del Rey Marriott Golf & Beach Resort
Se kort

Praia del Rey Marriott Golf & Beach Resort

Beliggenhed: Portugal, Obidos

Ca. 1 time nord for Lissabon ligger den smukke middelalderby, Óbidos tæt ved Atlanterhavet.

I området finder du den fantastiske bane Praia d’el Rey, som er en dejlig kombination af skovbane, park- og linksbane. Banen er rated til nr. 13 i Europa og har været vært for flere internationale turneringer. Omkring banen ligger det eksklusive Praia d’el Rey Marriott Hotel, som er intet mindre end storslået. Óbidos er en lille ukendt perle og lægger op til en perfekt kombination af skøn golf, afslapning og lange gåture langs den unikke strand. 

Vi anbefaler, at du sætter minimum en dag af til at besøge Lissabon og Sintra. Køreturen er kort, og landskabet utroligt smukt. 

Dette fremragende femstjernede golfhotel er bygget nænsomt i traditionel portugisisk stil med 179 værelser, alle med enestående udsigt enten over havet eller den berømte golfbane Praia d’el Rey. 
Hotellet er ganske enkelt en superoplevelse og en god base for besøg i Óbidos og den nærliggende fiskerby Peniche, hvor du stadig på restauranterne får et fremragende måltid frisk fisk for under 10 euro og en flaske god kølig Vinho Verde for 6 euro.

Book 7 nætter og spil 5 runder golf på The Praia d'el Rey Golf Course & West Cliffs. Efter de 18-huller, kan du hvis der er ledige tider, spille ekstra 9 huller på same bane gratis. 

Opholdet er inkl. morgenmad med mulighed for tilkøb at halvpension.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.