Golfferie til Costa Azul

Portugal - Costa Azul
 • Direkte fly København – Lissabon t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på valgte resort inkl. morgenmad
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer eller privat transport tur/retur 
 • 5 runder golf 
 
Fremragende golfbaner, charmerende kystbyer, fine strande og historiske seværdigheder er blot nogle af de oplevelser som venter i det smukke Costa Azul område lige syd for Lissabon.

Fremragende golfbaner og fine strande

Costa Azul er området syd for Tejo-floden med den hyggelige fiskerby Sesimbra som centrum. I området finder du flere fremragende baner, men mesterskabsbanen Troia vil vi klart anbefale at spille minimum én gang på ferien. Banen ligger kun en kort sejltur fra Setubal og anses for at være en af Trent Jones Sr.’s allerbedste designs. Troia er nok den bedste links-lignende bane, det europæiske fastland kan tilbyde. Færgeturen varer kun 15 min. og du behøver ikke tage bilen med, golfbanens personale vil hente dig ved færgen. 

Costa Azuls lange kyststrækning består af klipper og samt bugter og laguner med fine sandstrande, så det er nemt at fine en plet, som du kan have helt for dig selv. 

 

Afslappet feriestemning og maleriske stræder

Snyd ikke dig selv for en tur til den charmerende by Sesimbra, der byder på lækre fiskerestauranter og fine strande. Byen ligger ved foden af Arrábida-bjergkæden og er en charmerende kystby med stejle gader samt masser af butikker, barer og restauranter langs strandpromenaden.

Fly, hotel, golf og billeje

Denne golfrejse inkluderer som minimum flyrejse, 7 nætters ophold med morgenmad, 5 runder golf og billeje. Vælg det resort som du ønsker at bo på – måske du er heldig endnu mere er inkluderet. Det kan du se under de enkelte hotel beskrivelser.

Din rejse - vores ansvar
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Portugal

Costa Azul

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Costa Azul - 7 nætter

Montado Hotel & Golf Resort SANA Sesimbra Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Montado Hotel & Golf Resort

Beliggenhed: Portugal, Costa Azul

Kun 30 minutter syd for Lissabon ligger Montado Hotel & Golf Resort med deres imponerende 18-hullers golfbane. Alle værelser vender mod banen og har fladskærms-tv og kaffemaskine. 

Indenfor finder man en stor og indbydende pool, samt spa og massage muligheder. Hotellet har både international restaurant og baren Pitch & Putt, hvor man kan nyde en drink og lettere anretninger. 

Book 7 nætter og spil ubegrænset golf. 1. runde skal forudbestilles mens 2. runde først kan bestilles på selve dagen (der tages forbehold for ledige starttider).

Opholdet er inkl. morgenmad med mulighed for tilkøb af halvpension og semi All Inclusive (middag+øl, vin og drinks mellem kl. 17.00 og 23.00).

Læs mere her
Montado Hotel & Golf Resort SANA Sesimbra Hotel Aroeira
Se kort

SANA Sesimbra Hotel

Beliggenhed: Portugal, Costa Azul

Hotellet ligger på strandpromenaden centralt i fiskerbyen Sesimbra, og godt halvdelen af de 100 værelser har balkon med udsigt over havet. De lyse og moderne værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar og stort badeværelse.

Du har kun få skridt til stranden og havet, men mange vil sikkert foretrække at ligge i den dejlige pool med udsigt på hotellets tag. Hotellets faciliteter omfatter desuden jacuzzi, massage og sauna samt en god restaurant.
Læs mere her
SANA Sesimbra Hotel Aroeira
Se kort

Aroeira

Beliggenhed: Portugal, Costa Azul

Langs Aroeiras to golfbaner ligger en del lejligheder, der er ideelle til en gruppe venner, som først og fremmest er taget af sted for at spille en masse golf og hygge sig i hinandens selskab.

Priserne er yderst fordelagtige. Der indgår ingen måltider i opholdet. Du spiller de to golfbaner - Aroeira l og Aroeira ll. Aroeira l blev bygget år 1973 og er designet af Frank Pennink. Banen har haft værtskabet for European Tour 2 gange. Fra backtee er banen 6.040 m lang. Det er en smuk skovbane, minder en del om Silkeborg. Toeren er taget i brug omkring år 2000 og er en mere åben bane i amerikansk stil og med flere søer i spil. Donald Steel har stået for designet. Banen er 6.367 m fra backtee. Begge baner er altid i fremragende stand med hurtige, jævne greens og flot klippede fairways.
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.