Golfferie på Plantation on Crystal River i Florida

USA -
 • Fly til Orlando inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Inkl. billeje i 8 dage med fri kilometer og forsikringer
 • 5 runder golf

Spil 27 spændende golfhuller i den traditionelle Florida-stil med hazarder og udfordrende fairways flankeret af smaragdgrønne træer, en del af Floridas egen vegetation. Du bor på det eksklusive Platation on Crystal River Golfresort

På Plantation on Crystal River finder du et eksklusivt golfresort med 27 spændende og udfordrende golfhuller, oprindeligt designet af den dygtige og kendte golfbanearkitekt Mark Mahannah for over 50 år siden.

Smuk bane i traditionel Florida-stil

Han skabte en smuk bane i den traditionelle Florida-stil med forskellige vand- og bunkerhazarder, sammen med udfordrende fairways flankeret af gamle, smaragdgrønne fyrretræer og egetræer, der er en del af Floridas egen vegetation. Golfresortet Plantation on Crystal River har været vært for mange legendariske PGA- og LPGA-fagfolk, siden golfbanen åbnede tilbage i 60'erne. Spillere på alle niveauer kan nyde golfen på Plantation on Crystal River's grønne fairways.

Hvor skal du bo på rejsen?

På denne rejse kan du vælge mellem et standardværelse på det hyggelige hotel, der er bygget i samme stil som de gamle plantageejendomme lige ved Crystal River og kanalerne, eller en golfvilla på to etager med åbent soverum på øverste etage.

Tilkøb udflugter på hotellet

På hotellet er det muligt at købe udflugter til en svømmetur i floden med søkøer, flodcruises, båd- og cykeludlejning. Desuden er der en spa-afdeling og flere barer og restauranter.

Blandt hotellets faciliteter finder du en stor, vinteropvarmet pool, fitnesscenter, tennisbaner, strandvolley og kroketbaner. Læs mere herunder og se video.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

USA

9 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Standard værelser - Plantation on Crystal River Golf Villa - Plantation on Crystal River
Billigste hotelmulighed
Se kort

Standard værelser - Plantation on Crystal River

Beliggenhed: Florida,

Rigtig dejligt og hyggeligt hotel, som er bygget i stil med de gamle plantageejendomme - i hvidt træ og omgivet af store grønne plæner. Hotellet er beliggende ved Crystal River og de fine kanaler, hvor det er muligt at opleve de store og majestætiske søkøerne.

Hotellet har mange aktiviteter og med mulighed for at spille på hotellets golfbane, er dette sted oplaget for alle.

Bo her og nyd hotellets store og opvarmede (om vinteren) pool, fitness center, mulighed for tennis, strand vollyball, kroket. Og på hotellet er det muligt at købe udflugter til at svømme med søkøer, komme på flod cruises, båd- og cykeludlejning. Desuden er der en spa afdeling og flere barer og restauranter.

 
Læs mere her
Standard værelser - Plantation on Crystal River Golf Villa - Plantation on Crystal River
Se kort

Golf Villa - Plantation on Crystal River

Beliggenhed: Florida,

Villaer i 2 etager, hvor den øverste etage er et åbent soverum, og underetagen har køkken samt en sovesofa i stue. Der er WiFi, TV, air condition, kaffemaskine, mindre køleskab, strygefacilitet samt hårtørrer.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.