Golfferie på Islantilla Golf Resort

Spanien - Costa de la Luz
 • Direkte fly København – Faro t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på 4* Hotel Islantilla Golf Resort inkl. halvpension
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer
 • 5 runder golf – vælg mellem tre sløjfer
 
Oplev den vestlige del af Andalusien på Islantilla Golf Resort hvis 27 huller byder på udfordringer for både nybegyndere og øvede golfspillere.

Islanstila Golf Resort ligger i regionen Costa del La Luz bare én times kørsel fra Faro på Algarve kysten i Portugal. Hovedbyen på kysten er Cádiz, der ligger 100 kilometer syd for Sevilla. “Lysets kyst” i Andalusien består af regionerne Cadiz og Huelva, som strækker sig fra Gibraltar og ca. 300 km. vestpå til Portugals grænse.

27 huller i den smukke Huelva-provins

Siden det amerikanske golf blad Golf Digest i 2000 vurderede Islantilla Golf Resort til at være blandt de 100 bedste golfbaner i verden, har interessen for Islantilla været stor. Islantilla Golf åbnede i 1992 og tæller i dag 27 huller, samt de bedst tænkelige træningsfaciliteter med en stor driving range med 60 individuelle bokse og et træningsområde med 3 bunkers, 2 putting greens og et pitch og chipping område.

De tre sløjfer ligger smukt placeret med buske, fyrretræer og fra en del huller er der udsigt til Atlanterhavet, som kun gør turen rundt endnu mere inspirerende. Kvaliteten på hullerne er også i top og de forskellige sløjfer er delt op i forskellige farver med tanke på den enkelte golfspillers niveau. Det gør Islantilla ideelt til både nybegyndere som øvede. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Spanien

Costa de la Luz

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Costa de la Luz - 7 nætter

Hotel Islantilla Golf Resort
Se kort

Hotel Islantilla Golf Resort

Beliggenhed: Spanien, Costa de la Luz

Resortet ligger 50 min. kørsel fra Faro østpå langs kysten over grænsen til Spanien. 
Her er tale om et golf-resort med lidt over 200 pæne hotelværelser og bungalows, beliggende få min. fra byen og stranden og med et 27 hullers anlæg af tre meget varierede sløjfer. 

Generelt en ret udfordrende og spændende golfbane, som desuden tilbyder fremragende træningsfaciliteter. På hotellet finder du også et hyggeligt og lækkert pool-område med en fremragende frokostrestaurant. 
Hotellet har sin egen eksklusive beach club med egen pool, beliggende ud til en stor strand med masser af miljø. Om aftenen kan man nyde en god og alsidig buffet i gårdhaven. Det separate, charmerende klubhus ligger lige overfor hotellet. 

Et komplet golfresort med rigtig god “value for money”..
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.