Golfferie på det nordøstlige Mallorca

Spanien - Mallorca
 • Direkte fly København - Mallorca t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på 4* Eurotel Golf Punta Rotja
 • Halvpension og billeje inkl. fri km og forsikringer
 • 5 runder golf på tre forskellige baner
Ønsker du at lufte golfkøllerne sydpå, og er du til naturskønne omgivelser samt god beliggende i et mere autentisk og knap så turistet område? Så er denne golfrejse lige noget for dig.

Mallorca er et rent golfparadis med imponerende baner, der er både flotte men også udfordrende. Vejret er oftest godt, det er nemt at rejse dertil, og så rummer øen en betagende natur, hvilket også afspejles i golfbanerne. En rejse, der er oplagt til både par, herre- eller dametur og venner, der ønsker at spille golf sydpå.

Bo på det 4-stjernede Hipotels Eurotel Punta Rotja beliggende kun en times kørsel fra lufthavnen på Mallorcas nordøstlige kyst i Costa de Los Pinos. Hotellet har en yderst attraktiv beliggende direkte ud til Middelhavet og i isolerede og naturskønne omgivelser, der tilbyder sine gæster en autentisk spansk oplevelse. Der er i alt 216 værelser med terrasse, minibar, tv og aircondition, mens der er wifi overalt på hotellets område.

I nærområdet er der et stort udvalg af golfbaner, der byder på attraktive og udfordrende golfoplevelser. Den omkringliggende natur med alt fra bjerge til træer er med til at forme banerne. Vi har udvalgt tre af de bedste: Club De Golf Son Servera (beliggende blot 1000 meter fra hotellet), Capdepera Golf og Canyamel Golf hver især med en unik karakter.

Ønsker du at kombinere din golfrejse med andre aktiviteter, tilbyder hotellet flere faciliteter. Tag et slag tennis med mulighed for instruktion, lej en cykel, svøm en tur i den udendørs swimmingpool, slap af i den store have eller besøg Thalassotherapy Centre, hvor du kan få op til flere forskellige velværebehandlinger.

De tre golfbaner

Club De Golf Son Servera
Golfbanen er Mallorcas næstældste og appellerer til alle niveauer. Grundet banens placering på østkysten er der en imponerende udsigt til bugten ved Cala Millor, mens der i baggrunden er storslåede bjerge. Fairways er omgivet af en alsidig trævækst fra gamle ege- og oliventræer til grønne palmer, hvilket betyder, at banen byder på en flot men også udfordrende golfoplevelse.

Capdepera Golf
Med en af de smukkeste placeringer på øen ligger Capdepera Golf ved Alcudiabugten i Mallorcas nordøstlige, uspolerede bjergområde. Golfbanen begynder i et fladt terræn, men ændrer sig efter niende hul, hvorefter flere af hullerne er placeret oppe i Arta-bjergene. Undervejs er der udfordringer i form af vandfarer, klippefremspring og krat, men også glimt til en imponerende udsigt over Middelhavet.

Canyamel Golf
Golfbanen er placeret nordøst på øen, syd for Alcudia-bugten i et stort naturreservat. Det gør banen til en af de smukkest beliggende på Mallorca med en helt unik karakter. På en golfrunde vil du opleve den smukke mallorcinske natur, det historiske stenhus på niende fairway og ikke mindst udsigten over Middelhavet. Foruden den flotte naturoplevelse vil du teknisk blive udfordret undervejs.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Spanien

Mallorca

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Mallorca - 7 nætter

Hipotels Eurotel Punta Rotja
Se kort

Hipotels Eurotel Punta Rotja

Beliggenhed: Spanien, Mallorca

Hotellet har en yderst attraktiv beliggende direkte ud til Middelhavet og i isolerede og naturskønne omgivelser, der tilbyder sine gæster en autentisk spansk oplevelse. Der er i alt 216 værelser med terrasse, minibar, tv og aircondition, mens der er wifi over hele hotellet. I nærområdet er der et stort udvalg af golfbaner, der byder på attraktive og udfordrende golfoplevelser. Son Servera Golf ligger blot 1000 meter fra hotellet.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.