Golfferie på den spanske solkyst

Spanien - Costa del Sol
 • Direkte fly København – Malaga t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på 4* Meliá Marbella Banús inkl. morgenmad
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer
 • 5 runder golf på fem forskellige baner
 
Start dagen med en runde golf, slap af ved poolen eller på stranden om eftermiddagen og nyd en drink og en god middag i Puerto Banus marina med udsigt til luksuriøse biler og yachts de flest kun kan drømme om.

På den spanske solkyst skinner solen næsten altid, og med mere end 50 velplejede golfbaner er “Costa del Golf” en forrygende legeplads for livsnydere og golfere på alle niveauer. Her leves det søde liv med alt, hvad det indebærer af restauranter og barer, biler og både, marinaer og hvide strande, småbyer med tyrefægtning, hoteller og golf resorts.

Denne rejse inkluderer bl.a. 7 overnatninger, billeje, fri kilometer og 5 runder golf inkl. buggy. Hver bane har deres unikke layout og terræn, men alle byder på rolige omgivelser i en fantastisk natur. Banerne giver passende udfordringer til golfspillere i alle aldre og handicap.

Marbella Golf & Country Club

Banen anses af mange for at være ret krævende, men alligevel er den en fornøjelse at spille, og en bane som mange vender tilbage for at spille igen og igen. Fairways bugter sig gennem et smukt bakket landskab med oliventræer, cypresser og kig til Middelhavet.

Golf El Chaparral 

En rigtig flot bane som ligger i et smukt bjergrigt område ved Mijas. Fairways er ikke så brede som man ser på mange andre baner på Costa del Sol, så det kræver en vis præcision fra tee at nå de 6 par 3-huller, 6 par 4-huller og 6 par 5-huller rundt med en god score.

Los Arqueros Golf & Country Club

Banen ligger i nogle spektakulære omgivelser ud mod Middelhavet. Den kan spilles af alle uanset niveau, men der kræves præcision på flere af hullerne, som alle har hvert sit særpræg. 

Alcaidesa Links Golf Resort

Her gælder det om at koncentrerer sig med at kigge på bolden og ikke lade sig distrahere af den storslåede udsigt, som byder på kig til Middelhavet og Gibraltar klippen fra flere huller. Banen løber langs med havet med en række svære og udfordrende huller, som kan gøre spillet surt for selv de bedste golfspillere. Men samtid er både udsigt og stemning helt unik. 

 

Los Naranjos Golf Club

Banen nævnes ofte som at være blandt de bedste golfbaner i Spanien og har da også flere gange været kåret som den bedste golfbane på Costa del Sol. De relativt brede fairways snor sig genne en gammel appelsinlund og omkranses af en bunkers og vandhazarder som skal forceres inden der kan spilles ind til de store greens.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Spanien

Costa del Sol

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Costa del Sol - 7 nætter

Meliá Marbella Banús
Se kort

Meliá Marbella Banús

Beliggenhed: Spanien, Costa del Sol

Melia Marbella Banús ligger på den berømte Golden Mile meget tæt ved stranden og nogle af de mest udsøgte shopping og fritidsaktiviteter samt mere end 30 golfbaner i området. Hotellet har 200 værelser, der alle har en terrasse med udsigt over havet, bjergene eller de smukke haver, derudover er der aircondition, tv, telefon, gratis Wi-Fi og minibar. 
Hotellet har to restauranter, to barer, tre udendørs swimmingpools, wellnessområde med indendørs opvarmet swimmingpool, sauna og tyrkisk bad, tagterrasse, vaskeri, tennisbaner, legeplads og parkeringspladser. 

Vi tilbyder golfpakker med billeje og greenfees med valg mellem La Quinta Golf, Marbella Golf Country Club, Los Naranjos og Santa Clara Golf eller Los Arqueros, Valle Romano eller Alferini.
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.