Golfferie på Algarvekysten

Portugal - Algarvekysten
 • Direkte fly København – Algarve t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på valgte resort inkl. morgenmad
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer eller privat transport tur/retur 
 • 5 runder golf
 
Algarvekysten er vores største golfdestination, og for mange af vores kunder er det år efter år vinterens foretrukne golfrejsemål.

Solsikker og masser af golfbaner

Algarvekysten har 38 golfbaner, 150 km gyldne sandstrande og 3.000 solskinstimer om året – så det er ikke svært at forstå, hvorfor det er så attraktiv en golfdestination! 
Her er er masser af gode golfbaner og generelt får du virkeligt ”value for money”, og portugiserne er heller ikke faldet for fristelsen til at sende boldene af sted med al for kort mellemrum, så du får også en bedre golfoplevelse.

Portugals Riviera

Algarve er Portugals riviera med en perlerække af hyggelige pittoreske fiskerlandsbyer, badebyer og lange gyldne sandstrande. Langs det blå Atlanterhav rejser sig smukke sandstensklipper i det naturskønne landskab. Og indlandet byder på mange vingårde, appelsinplantager og olivenlunde.

Fly, hotel, golf og billeje

Denne golfrejse inkluderer som minimum flyrejse, 7 nætters ophold med morgenmad, 5 runder golf og billeje. Vælg det resort som du ønsker at bo på – måske du er heldig endnu mere er inkluderet. Det kan du se under de enkelte hotel beskrivelser.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Portugal

Algarvekysten

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Algarvekysten - 7 nætter

Pestana Viking Resort Penina Hotel & Golf Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Pestana Viking Resort

Beliggenhed: Portugal, Algarvekysten

Resortet ligger ved den mindre og meget hyggelige by Armacao de Pera i hjertet af Algarvekysten. Pestana Viking er et virkelig godt hotel med en fantastisk god beliggenhed på toppen af en klippesats, hvorfra der er privat trappe til egen strand. 

Hotellet er nyrestaureret med 182 nydeligt indrettede værelser med marmorbadeværelser, satellit-tv og gode balkoner med udsigt over det lækre poolområde og det endeløse blå hav. 

Med kun 15 min. kørsel til hotellets egne baner Pinta og Gramacho, er scenen sat for en perfekt golfferie.

Ophold er inkl. morgenmad med mulighed for halvpension.

Læs mere her
Pestana Viking Resort Penina Hotel & Golf Resort Dom Pedro Marina
Se kort

Penina Hotel & Golf Resort

Beliggenhed: Portugal, Algarvekysten

Penina Hotel & Golf Resort tilbyder med sit 3,6 km2 store terræn perfekte træningsforhold i en fantastisk natur med luksusindkvartering. Hotellet ligger i det vestlige Algarve mellem Portimãos fiskerihavn, den historiske by, Lagos og de smukke Monchique-bjerge. Resortet ligger blot 45 minutters kørsel fra Faros internationale lufthavn. Indretningen er en blanding af traditionel, portugisisk charme og stilfuldt design.

Penina Hotel & Golf Resort er også det eneste luksushotel på Algarvekysten, der nyder godt af at have hele tre golfbaner (18+9+9) samt tilstødende fodboldbane. Penina championship golfcourse er en hyggelig og velholdt parkbane i smuk natur. Dertil har golfresortet nogle af de bedste træningsforhold, der kan opdrives i Portugal, en academy par 3 bane, samt den glimrende 9 hullers resort course. Penina tilbyder pakker med gratis golf de fleste måneder af året, så man føler man får meget luksus for pengene.

Hotellets 188 værelser og suiter har gennemgået en renovering og er nu af højeste standard. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, LCD-tv, minibar, sikkerhedsboks, badekåber, hårtørrer, højhastigheds internet og kaffe/te faciliteter. Standardværelser kan bestilles med balkon, hvis det ønskes og har udsigt over resortets bane og Monchique-bjergene. Værelser i kategorien ’Superior’ har privat balkon og udsigt over poolen og golfbanen i verdensmesterskabsklassen. Studio-værelserne består af et soveværelse og et siddeområde i åbent, forskudt plan med pooludsigt. Der er også et udvalg af ’Grand’- og ’Junior’-suiter med separat stue samt et antal familieværelser. 

Restauranter og barer 
Penina Hotel & Golf Resort har et bredt udvalg af a la carte menuer på fire restauranter. Der serveres forskellige portugisiske, italienske og internationale retter, så der er noget for enhver smag og alle lejligheder. Desuden er der to barer, hvor man kan nyde forfriskninger, snacks og cocktails.

Opholdet er inkl. morgenmad med mulighed for tilkøb af halv- og helpension.

Læs mere her
Penina Hotel & Golf Resort Dom Pedro Marina
Se kort

Dom Pedro Marina

Beliggenhed: Portugal, Algarvekysten

Dom Pedro Marina ligger i Vilamoura, kun 15 min. fra Faro Lufthavn. Fra hotellet er der en flot udsigt over Atlanterhavet og områdets driftige lystbådehavn. 

Her er et stort udvalg af restauranter, barer og butikker og kun et par kilometer til 5 golfbaner, herunder de baner vi tilbyder i vore pakker - Dom Pedro Millennium, dom Pedro Pinhal og Dom Pedro Laguna Golf Course.

Værelserne er store og veludstyrede med alt, hvad du forventer af et fire-stjernet hotel. Hotellet byder i øvrigt på en stor pool, jacuzzi, fri trådløs internet i lobbyen, shuttlebus til golfbanerne i området og har egen beach club. Et godt valg, hvis man gerne vil have underholdning og golf lige uden for døren.

Opholdet er inkl. morgenmad med mulighed for tilkøb af halv- eller helpension.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.