Golfferie i de smukke Mijas-bjerge

Spanien - Costa del Sol
 • Direkte fly København – Malaga t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på 4* La Cala Resort & Spa inkl. morgenmad
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer
 • 5 runder golf på tre forskellige baner
 

Finpuds dit handicap på La Cala Golf Resorts tre fremragende golfbaner, som ligger godt gemt i de smukke andalusiske bjerge – opholdet inkluderer bl.a. 5 runder golf.

Ca. 45 km syd for Malaga lufthavn, og ca. 5 km fra den stemningsfulde hvide bjergby Mijas, finder du La Cala Golf Resort, som ligger god gemt og i læ af de høje golde andalusiske bjerge. Resortet består af tre baner, America, Asia og Europa, som alle ligger i et kuperet bjerglandskab og med store højdeforskelle, så vi anbefaler at køre i buggy.

America

I det kuperede terræn på America-banen er det er vigtigt at have styr på sin længde, da mere end halvdelen af greens er let forhøjet, derudover kan fire ud af fem Par 5 huller nåes i to slag, så der er basis for at kunne hente lidt ind, hvis man kommer i problemer. Hul 16 er et af de mere spektakulære på denne sløjfe. Et kort Par 3 på kun 105 meter fra et hævet tee sted, som giver god mulighed for at få et godt vue ud over landskabet. 

Asien

Asia-banen er den ældste og regnes samtidig for at være den sværeste af de tre baner. Banen er smal men ikke så lang. Det starter stille og roligt med tre overkommelige huller, men både 4, 5 og 6 kræver både masser af længde og selvtillid. Men det er slet ikke slut med højdepunkterne – eller udfordringerne om man vil, for især hul 11 og det afsluttende 18 hul er en ren fornøjelse at spille.

Europa

Europa-banen er den nyeste og til trods for at være den længste af de tre baner, så er den ret tilgivende og vil være lettere for gennemsnits-golferen. Fairways er bredde og greens er lidt større end på de andre baner. Men pas på, for floden Ojen kommer i spil på de første otte huller.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Spanien

Costa del Sol

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Costa del Sol - 7 nætter

Hotel La Cala
Se kort

Hotel La Cala

Beliggenhed: Spanien, Costa del Sol

Smukt beliggende i tæt forbindelse med klubhuset på de 3 spændende La Cala golfbaner noget syd for Fuengirola. 

Hotellet er bygget i traditionel andalusisk stil og har 107 luksuriøst udstyrede værelser med balkon og udsigt over den sydlige golfbane. Aircondition, pengeskab, minibar, satellit-tv, telefon og hårtørrer. Udendørs og indendørs swimmingpool, fitnesscenter, tennis- og squashbaner, sauna, restaurant, snackbar samt bar. 
Et veldrevet 5-stjernet kompleks i allerhøjeste kvalitet med 3 golfbaner: Campo America, Campo Europaog Campo Asia.
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.