Golfeventyr i Nordvietnam

Vietnam - Hanoi, Ba Vi Mountain, Ninh Binh
 • Fire runder golf på fire verdensklasse baner
 • Byrundtur og den gamle bydel i Hanoi
 • Sejltur og naturen i ”den tørre Halong-bugt”
 • Opholdet på Ba Vi Mountain Retreat 
 
Tag med Profil Rejser Golf til Vietnam hvor landets smukke naturscenerier og historie danner rammen om fire runder golf og nogle spændende udflugter 

Vietnam er et fantastisk rejseland med en unik og spændende historie, smuk og fortryllende natur, hektiske storbyer og små søvnige landsbyer, et fremragende køkken og en utrolig venlig og imødekommende befolkning. Alt sammen noget I kan opleve på en golfrejse til Vietnam, som stadig er et relativt u-opdaget golfparadis.

Denne rejse byder på lidt af det hele – og lidt til, for I skal nemlig også spille fire runder golf på fire smukt anlagte verdensklasses baner.

Eventyret starter i det nordlige Vietnam med et par dage i Hanoi. Her får I et indblik i landets spændende historie og ser nogle af hovedstadens mest interessante seværdigheder.

Turen går videre til Ba Vi Mountain vest for Hanoi. Her bliver I indkvarteret på et førsteklasses resort beliggende midt i skoven på toppen af bjerget.

Fra højlandet sættes kursen mod lavlandet syd for Hanoi. Området bliver også kaldt ”den tørre Halong-bugt” på grund af de smukke kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som i Halong-bugten. Her venter endnu et par dage med smukke naturscenerier, besøg i landets gamle hovedstad Hoa Lu og sejltur på floden.

Mere golf i det centrale Vietnam

Efter en skøn golf-runderejse i det nordlige Vietnam er der mulighed for at forlænge eventyret med nogle dage i det charmerende gamle fiskerleje Hoi An. Her bydes der på strandferie og golfoplevelser på tre forskellige baner. 

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vietnam

Hanoi, Ba Vi Mountain, Ninh Binh

10 dage

fra kr. 17.565

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hanoi

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Vietnam rundrejse - 7 nætter

Overnatning på golfrejsen

Overnatning på golfrejsen

Beliggenhed: Vietnam, Vietnam rundrejse

På denne golfrejse har vi valgt at inkludere flg. hoteller:

Nætter   By/sted  Hotel  Værelsestype
2  Hanoi  Golden Lotus Luxury Hotel  Lotus executive room
2  Ba Vi Mountain  Mellia Ba Vi Mountain Retreat  Deluxe room
2  Ninh Binh  Aravinda Resort  Contry side Deluxe room
1  Hanoi  Golden Lotus Luxury Hotel  Lotus executive room

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Hanoi
Dag 2
Hanoi
Dag 3
Hanoi
Dag 4
Ba Vi Mountain
Dag 5
Ba Vi Mountain
Dag 6
Ninh Binh
Dag 7
Ninh Binh
Dag 8
Hanoi
Dag 9 - 10
Hanoi - København

Dag 1 - 2

København - Hanoi

Afrejse fra Danmark

I rejser fra Københavns Lufthavn med kurs mod Hanoi i det nordlige Vietnam. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 
 
Læs mere

Dag 2

Hanoi

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam og transport til hotellet

Efter ankomst til Vietnams hovedstad Hanoi, og når indrejseformaliteterne er klaret, møder I vores lokale repræsentant, som sørger for transport og indkvartering på hotellet. Hvis værelset er klart er der check in, men ellers er der mulighed for at tage på en tur rundt i byens gamle kvarter med cykeltaxi eller til fods.

De lokale kalder kvarteret Pho Puong, ”De 36 Gader”. Her er der små butikker, hyggelige huse, og gaderne har stadig de gamle, oprindelige navne fra dengang, en gade var opkaldt efter, hvad der blev forhandlet i den, f.eks. Skogade, Smedegade, Tandhjulgade, Silkegade osv. 

Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacietræer. Byens grønne parker og søer udgør et dejligt åndehul væk fra bytrafikken. Engang var byen fuld af cykler, men de fleste er nu skiftet ud med scootere, motorcykler og knallerter, for Hanoi er en by i rivende udvikling. Hanoi betragtes dog stadig som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien. Byen emmer af atmosfære og specielt den gamle bydel med snævre gader, gadehandel og gamle huse i fransk kolonistil er en overvældende oplevelse. 

 
Læs mere

Dag 3

Hanoi

Byrundtur og tid til oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad står formiddagen på en byrundtur til nogle af byens mest interessante seværdigheder.

Hanoi betragtes som Vietnams kulturelle centrum, og som hovedstad gennem næsten 1000 år har hvert dynasti sat sit præg på byens arkitektur. Storbyen, med et indbyggertal på 6,2 millioner mennesker, ligger i centrum af det nordlige delta. Dele af byen har ikke overlevet de hårde tider med krig og den almindelige tidens tand, men Hanoi kan stadig byde på mange interessante kulturelle og historiske monumenter. 

Byrundturen starter ved den tidligere præsident Ho Chi Minh’s Mausoleum, eller Onkel Ho, som han også kaldes (lukket mandag og fredag, hvor det kun kan ses udefra). 

Ikke langt herfra ligger det tidligere franske guvernørpalads og den fredfyldte have med Ho Chi Minhs beskedne pælehus, hvor han boede ind til sin død i 1969. Det er også her ”En-søjle-pagoden” ligger – en af byens mest berømte pagoder. 

Næste stop er ved det fredfyldte Litteratur Tempel, der blev opført i år 1070 til ære for den kinesiske filosof Konfutse. 

Sidste stop på dagens halvdagsudflugt er ved Hoan Kiem søen midt i Hanoi, hvor du går en tur langs søen og besøger det lille tempel i søen. 

Slut evt. dagens udflugt ved en nærliggende café og nyd en frokost, kop kaffe eller te (ikke inkl.).

Tilbage på hotellet er eftermiddagen på egen hånd. 

 
Læs mere

Dag 4

Ba Vi Mountain

18-hullers golf på Phoenix Golf Course og transport til Ba Vi Mountain (M)

I dag venter turens første runde golf, så efter morgenmaden sættes kursen mod Phoenix Golf Course, der er beliggende omkring 50 km øst for Hanoi. 

De tre 18-hullers baner ligger i naturskønne omgivelser, hvor brede fairways og greens snor sig omkring de smukke grønklædte kalkstensklipper. 

Efter en fantastisk golfoplevelse kan I nyde en skøn frokost i det store og imponerende klubhus, inden turen fortsætter til hotellet, der er beliggende i Ba Vi Nationalpark.

Ba Vi Nationalpark er et naturskønt område, som byder på kølig, frisk bjergluft, jungle og tropisk skov. Oprindeligt blev stedet opført af franskmændene under den franske kolonisering, da det var et ideelt tilflugtssted fra lavlandets tropiske varme. 

 
Læs mere

Dag 5

Ba Vi Mountain

18-hullers golf på BRG Kings Island Golf Resort og tid på egen hånd (M)

Efter morgenmaden er det tid til at pudse handicappet af på en af Kings Island Golf Resorts to 18-hullers baner, som er beliggende på en lille ø i Duong Mo-søen midt mellem Ba Vi Mountain og Hanoi. 

Lakeside-banen er designet af Robert McFarland, som har udnyttet muligheden for at bringe vand i spil på ikke mindre end 14 huller. Mountain View-banen er designet, så man får fuld valuta for udsigten til de omkringliggende bjerge. 

Efter endnu en runde golf i smukke omgivelser kører I retur til hotellet hvor eftermiddagen er på egen hånd. Slap af ved poolen, nyd en spabehandling eller tag med på en lille ekstra udflugt.   

Hvis I ønsker at se nærmere på ruinerne og gamle relikvier, som bevidner franskmændenes tilstedeværelse, er det muligt at tage med på hotellets lille gratis udflugt med buggy i området.

Hotellet tilbyder også udflugter til nogle af området landsbyer, hvor man bl.a. producerer te og fletter de karakteristiske, koniske hatte. I kan også besøge en gammel landsby, der i dag fungerer som museum.

 
Læs mere

Dag 6

Ninh Binh

18-hullers golf på Skylake Golf Club og transport til ”den tørre Halong-bugt” (M)

Det er tid at forlade den friske bjergluft til fordel for den smukke natur ved Ninh Binh beliggende ca. 90 kilometer syd for Hanoi. 

Området omkring Ninh Binh byder på flere smukke naturomgivelser og bliver ofte kaldet ”den tørre Halong-bugt” på grund af de kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som klipperne i Halong-bugten.

Men inden I når så lang skal I gå 18-huller på Sky Lake Golf Club, som i 2015 fik prisen for både landets bedste mesterskabsbane og 5. bedste bane i Vietnam.

Anlægget består af to baner, Lake Course og Sky Course. Mesterskabsbanen Lake Course er fortrinsvist forbeholdt medlemmerne og ligger omkring en række søer med bjergene som kulisse.  

Den offentlige Sky-bane er omgivet af naturlig jungle og henvender sig til golfspillere på alle niveauer. 

Tilbage i klubhuset er der tid til I kan spise en god frokost, inden turen fortsætter til jeres hotel, som er beliggende midt i en fantastisk natur, omgivet af rismarker, blanke søer og høje kalkstensbjerge.

 
Læs mere

Dag 7

Ninh Binh

Heldagsudflugt i de smukke omgivelser (M, F)

Efter morgenmad i de idylliske omgivelser venter der jer en afslappende sejltur i små traditionelle sampan-både. Nyd turen og den smukke natur, mens I langsomt bliver roet op ad floden, som løber mellem de enorme kalkstensbjerge ved rismarkerne.

Efter frokost besøger i Hoa Lu, som var landets hovedstad frem til år 1010. Der er ikke meget tilbage af det gamle kongerige, men til gengæld er omgivelserne næsten som et maleri, der indrammes af høje kalkstensbjerge, der menes at beskytte byen mod invasion.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på hotellet tids nok til at få en dukkert i poolen inden aftensmaden.

 
Læs mere

Dag 8

Hanoi

18-hullers golf på Stone Valley Golf Resort og retur til Hanoi (M)

Golfeventyret i det nordlige Vietnam slutter med en runde på Stone Valley Golf Resort, beliggende ca. 65 km fra Hanoi. 

Her venter endnu en runde i skønne omgivelser på en smukt anlagt bane med brede fairways, velplejede greens, blanke søer og et imponerende klubhus som omkranses af grønklædte bjerge.   

Efter sidste put er der mulighed for at spise frokost i klubhuset, inden kursen sættes mod jeres hotel i Hanoi.

 
Læs mere

Dag 9 - 10

Hanoi - København

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og få købt de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Ønsker I at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt. Flyv fx. til det centrale Vietnam og spil på nogle af området imponerende baner.

Dag 10 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.