Golfeventyr i Cambodia og det centrale Vietnam

Cambodia - Siem Reap, Hoi An
 • 6 runder golf i Cambodia og Vietnam
 • Spil på parkbaner, links-baner og i højlandet
 • Magiske jungletempler og fiskersamfund
 • Det charmerende fiskerleje Hoi An 
Førsteklasses golfbaner, Angkor Wats magiske templer, fiskersamfund, markeder og brede sandstrande er blot nogle af de oplevelser som venter dig på denne golfrejse til Cambodia og det centrale Vietnam

Jungletempler og fiskersamfund

Eventyret starter i Siem Reap med en af turens absolutte højdepunkter – Khmer-rigets tempelkompleks Angkor Wat, der er beundret for sin storslåethed og harmonien i dets arkitektur med de omfattende relieffer. Nogle templer er restaurerede og står lige så majestætiske som oprindeligt, mens andre stadig er omgærdet af mystik, beliggende i junglen og tilgroet af rødder, lianer og buske. 
Cambodia byder også på tre runder golf og et besøg hos en af Tonle Sap-søens mange små fiskersamfund.

Golf og Østens mystik

Senere sættes kursen mod Vietnam og det charmerende fiskerleje Hoi An i det centrale Vietnam også. Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Og så findes der en skøn strand kun ca. otte kilometer uden for den gamle bydel. 

Opholdet i Vietnam byder på tre runder golf på tre vidt forskellige og meget smukt anlagte baner – parkbanen BRG Danang Golf Club, links-banen Montgomerie Links og Ba Na Hills Golf Club, som ligger i højlandet. 

Alt i alt et sandt golfeventyr for dem som ønsker at kombinere golf på førsteklasses baner med kulturelle seværdigheder, smuk natur, flotte strande, en spændende og gæstfri befolkning, god mad og førsteklasses indkvartering.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Cambodia

Siem Reap, Hoi An

13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Siem Reap Hoi An

Rejser til Siem Reap

Cambodia er et af Asiens mest spændende rejsemål, hvilket byen Siem Reap blandt andet kan tage æren for. Oplev en kombination af historie, kultur og kulinariske specialiteter.

Læs mere
Siem Reap Hoi An

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Siem Reap - 5 nætter

Angkor Village Resort
Se kort

Angkor Village Resort

Beliggenhed: Cambodia, Siem Reap

Kun ca. 5 minutter væk fra Siem Reaps livlige bymidte, finder du denne oase hvor den rolige stemning og de frodige omgivelser for dig helt sikkert til at føle dig meget længere væk.

Sejlende bar og byens længste swimmingpool

Angkor Village Resort er et virkeligt hyggeligt resort hvor bygningerne er spredt ud i en stor botanisk have med masser af høje palmer, grønne buske, smukke eksotiske blomster og en 250 meter lang swimmingpool der snor sig som en stille flod gennem den frodige have. Her kan du nyde en svalende dukkert, slappe af på en solseng ved ”flodens bred” og bestille en kølig drink fra den lille båd, som sejler rundt på ”floden”.

Resortet har to restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af Khmer fine dining og mere vestligt præget retter. Derudover findes her et wellnessområde med sauna og fitness og hvor der tilbydes spabehandlinger.

Himmelsenge og direkte udgang til poolen

Resortets 80 værelser og suiter er holdt i eksklusiv Khmer-stil hvor de fleste har himmelsenge og direkte udgang til poolen. Alle værelser er smagfuldt møbleret og udstyret med moderne faciliteter som fx aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te-faciliteter samt værdiboks og privat terrasse.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her

Hoi An - 5 nætter

Boutique Resort Hoi An
Se kort

Boutique Resort Hoi An

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Boutique Resort er et hyggeligt og charmerende hotel beliggende lidt uden for byen på en privat bred sandstrand med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

Resortet byder på et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på den private strand. Her er ligeledes restaurant og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Derudover tilbydes der gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel, cykeludlejning og forskellige dagsudflugter.

Hoi An Boutique Resort består af 112 værelser og villaer som alle er smagfuldt indrettet i lyse farver og moderne vietnamesisk stil. Alle værelser og villaer indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder syv forskellige værelses og villa kategorier.

Officiel hotelkategori: 4*
 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Siem Reap
Dag 2
Siem Reap
Dag 3
Siem Reap
Dag 4
Siem Reap
Dag 5
Siem Reap
Dag 6
Siem Reap
Dag 7
Hoi An
Dag 8
Hoi An
Dag 9
Hoi An
Dag 10
Hoi An
Dag 11
Hoi An
Dag 12 - 13
Hoi An - København

Dag 1 - 2

København - Siem Reap

Afrejse fra Danmark

I flyver mod Cambodia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

Læs mere

Dag 2

Siem Reap

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Cambodia, transport til hotellet og afslapning

Efter indrejseformaliteterne bliver I mødt af vores lokale repræsentant og chauffør, som kører jer til hotellet. 

Siem Reap er ganske nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred danner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker samt et væld af caféer og restauranter. Her er en hyggelig stemning, og byen tiltrækker mange besøgende, der som jer bl.a. skal ud at se de store templer lidt uden for byen.

Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.

 
Læs mere

Dag 3

Siem Reap

18-hullers golf på Angkor Golf Resort (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet venter turens første runde golf på Angkor Golf Resort.

Banen, som ligger omkring 5 km vest for Siem Reap og de berømte Angkor Wat ruiner, er en af Cambodias bedste golfbaner, designet af Sir Nick Faldo. Brede fairways, store greens og kuperet terræn - alt i alt et førsteklasses golfanlæg med nogle udfordrende huller.

Efter turens første golfrunde kan I nyde en frokost i klubhuset, inden I bliver kørt retur til hotellet. 

 
Læs mere

Dag 4

Siem Reap

18-hullers golf på Phokeethra Country Club og tilkøb af udflugt (M)

Det er vigtigt at få rigeligt med vand i Østens varme. Og vand får I rigeligt af i dag, for på dagens golfrunde er der vand i spil på ikke mindre end 17 af banens 18 huller.

Den teknisk krævende Phokeethra Country Club var landets første golfbane af international standard. Banen var tidligere i flere år vært for Johnnie Walker Cambodia Open på Asia Touren. 

Efter golfrunden er resten af dagen til fri disposition. Slap evt. af ved hotellets swimmingpool, og om aften kan I evt. tage med på udflugten ”Smagen af Cambodia”. En aftenudflugt hvor jeres tuk tuk-chauffør tager jer med på en rejse gennem det cambodianske køkken, som bl.a. byder på kulinariske godbidder, moderne og traditionelle cambodianske retter, en afslappet atmosfære samt lokale delikatesser på Bugs Café.

 
Læs mere

Dag 5

Siem Reap

Tilkøb af udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Hele dagen er til eventyr og oplevelser på egen hånd. I kan også vælge at tilmelde jer en af vores to populære udflugter ”Udforsk Angkor templerne på cykel” eller ”Heldagsudflugt til tempelbyen Angkor”. På begge kommer I til at opleve verdens største religiøse bygningsværk som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Den første udflugt foregår på cykel, mens I på den anden kan vælge at udforske jungletemplerne med tuk tuk, på el-cykel, i bil eller jeep.

 
Læs mere

Dag 6

Siem Reap

18-hullers golf på Booyoung Country Club og tilkøb af udflugt (M)

Efter morgenmad på hotellet venter endnu en runde golf. Denne gang på Booyoung Country Club, som er beliggende ca. 20 minutter uden for byen. Banen er anlagt i et fladt terræn med træer, buske, søer og bække, som snor sig mellem brede fairways og store greens.

På en rejse til Siem Reap bør I ikke snyde jer selv for udflugten ”Sejltur og flydende landsbyer”. En udflugt til et af de mange små fiskersamfund, som ligger på og ved søens bred. Nogle består af flydende huse, mens andre ligger på pæle langs søens bred. Det er en meget malerisk tur, hvor I ser vandbøfler, lotussøer, et rigt fugleliv, og hvor I får indsigt i, hvordan livet leves på de mange flydende landsbyer i området. 

 
Læs mere

Dag 7

Hoi An

Flytransport til Vietnam og transport til hotellet (M)

I dag er det tid til at tage afsked med Cambodia og at sætte kursen mod næste destination – Hoi An i det centrale Vietnam.

I flyver til Danang og efter indrejseformaliteterne møder I vores lokale repræsentant, som sørger for det sidste lille stykke transport til hotellet i den charmerende fiskerlandsby Hoi An. 

Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Den gamle bydel er på listen over UNESCO’s verdensarvsliste. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter. 

Trænger du til nyt tøj, er der her rig mulighed for at få fornyet garderoben, for Hoi An er bl.a. også kendt for sine mange skræddere. Ønsker I at få syet et jakkesæt, en kjole osv. anbefaler vi, at I besøger skrædderen en af de første dage, så der er tid til at få det syet og tilpasset. 

 
Læs mere

Dag 8

Hoi An

18-hullers golf på BRG Danang Golf Club og tid på egen hånd (M)

Nyt land, ny golfbane. I dag skal I nemlig gå en runde på BRG Danang Golf Course, der ligger ca. 10 km fra Hoi An. Banen har flere gange modtage prisen som bedste golfbane i Vietnam og også modtaget en række priser som den bedste golfbane i Asien.

Banen ligger ved direkte ved den strand, hvor amerikanerne gik i land i marts 1965, hvilket reelt blev startskuddet til Vietnamkrigen.

BRG Danang Golf Course er designet af legendariske Greg Norman. Brede fairways med behersket brug af vand og stort set ingen out-of-bounds – en rigtig links-golfbane, hvor vinden kan have en afgørende betydning for scoren.

Efter golfrunden er resten af dagen til afslapning på hotellet og stranden eller egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 9

Hoi An

18-hullers golf på Montgomerie Links og tid på egen hånd (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod Montgomerie Links, der ligger ca. 10 km fra Hoi An. Endnu en links-bane der henvender sig til spillere på alle niveauer.

Banen er designet af Colin Montgomerie, måske bedre kendt som Monty. Med sit design med store greens og bølgende fairways, som indrammes af et storslået landskab med fyrretræer og klitter, giver banen dig nærmest en følelse af at befinde dig i Irland eller Skotland, blot uden det koldere klima.

Efter golfrunden er resten af dagen til afslapning på hotellet og stranden eller egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 10

Hoi An

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Hele dagen er afsat til, at I kan søge jeres eget eventyr. Ønsker I at gå en ekstra runde golf, er dette naturligvis muligt, men ellers kan vi varmt anbefale, at I tager med på en af vores udflugter med engelsktalende guide, eller I kan udforske Hoi An på egen hånd. 

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste. Bydelen er bilfri, så I kan i ro og mag slentre rundt og iagttage de smukke huse, dekoreret med paneler, der er indgraveret med kinesiske tegn og udskårne ornamenter. Besøg også de historiske monumenter og de prægtige gamle templer.

I kan leje cykel og tage en tur ud til Cua Dai og den smukke hvide sandstrand, som ligger 5 km fra byen. I kan selvfølgelig også sejle derud med en af bådene fra byen. Cykler I derud, byder turen på smukke rismarker, små laguner og pælehuse. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan I nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet. 

 
Læs mere

Dag 11

Hoi An

18-hullers golf på Ba Na Hills Golf Club (M)

Ca. 45 km vest for Hoi An venter der jer i dag en golfoplevelse i de smukke omgivelser omkring Ba Na Hills Golf Club. Banen ligger spredt ud over flere dale og adskillige huller byder på spektakulære udsigter over dalen og de omkringliggende bjerge. En førsteklasses bane med en god balance mellem udfordring og nydelse for spillere på alle niveauer.

For-ni hullerne er en traditionel parkbane omgivet af fyrreskov, mens Bag-ni spilles langs, samt op og ned af de omkringliggende bakker med mange blinde slag og doglegs.

Efter golfrunden er resten af dagen er til afslapning på hotellet og stranden eller egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 12 - 13

Hoi An - København

Tid til de sidste oplevelser og hjemrejse (M)

Det er tid til de sidste oplevelser og køb af de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen tilbage mod Danmark. Ønsker I endnu en runde golf er dette også muligt. Som på udrejsen mellemlander og skifter I fly undervejs.

Dag 13 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.