Golfferie på Don Shulas Hotel & Golf Club i Florida

USA - Miami
 • Fly til Miami inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Inkl. billeje i 8 dage med fri kilometer og forsikringer
 • 5 runder golf

Ønsker du at svinge golfkøllerne i Florida, også kaldet ”The Sunshine State”? Her skinner solen, græsset er grønt, strandene lange og golfen eminent

USA’s sydøstligste stat Florida kan uden overdrivelse kaldes ‘golfens globale centrum’. Staten har over 1500 flotte golfbaner, vidunderlige strande, gode shoppingmuligheder, forlystelsesparker og storslåede naturoplevelser. Da klimaet desuden er perfekt til golf året rundt, er Florida et oplagt rejsemål for den ambitiøse amatør.

Hotel Don Shulas Hotel & Golf Club

Bo på Don Shula’s Hotel & Golf Club beliggende blot en halv times kørsel fra både Miami og Fort Lauderdale lufthavne. Hotellet har 205 skønne værelser, swimmingpool og spaen Aveda, hvor der tilbydes et stort udvalg af velværebehandlinger. Desuden findes der ved hotellet et større fitnessområde med over 50 cardiomaskiner, ni tennisbaner og spinningcenter. Der er også mulighed for at deltage på ét eller flere fitnesshold, hvor der undervises i alt fra pilates til kick-boxing.

Senator Golf Course

Senator Golf Course er en fremragende golfbane designet af Bill Watts. Golfbanens forløb er velovervejet, og hullerne er placeret snedigt i forhold til træer og bunkers. Der er ingen tvivl om, at det er en udfordrende bane, især på bag ni, men dette gør gennemspilning af de 18 huller interessant og sjov.

Både på og uden for banen er servicen og faciliteterne i top.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Miami

9 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Miami, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Miami - 7 nætter

Don Shulas Hotel & Golf Club
Se kort

Don Shulas Hotel & Golf Club

Beliggenhed: Florida, Miami

Der er ca. en ½ times kørsel fra både Miami eller Fort Lauderdale lufthavne.

Don Shulas Hotel & Golf Club har 205 værelser med alle faciliteter inklusiv internetadgang. Nogle værelser har ligeledes balkon. Hotellet har swimmingpool og Aveda Spa som tilbyder et stort udvalg af velværebehandlinger. Desuden findes der ved hotellet et større fitnessområde med over 50 cardiomaskiner, ni tennisbaner, spinningcenter og over 80 fitnesstimer om ugen med alt fra pilates til kick-boxing. 

Om aftenen kan man smage en ægte amerikansk steak i Don Shula's berømte Steakhouse - efter sigende går ingen sultne derfra.

Mesterskabsbanen Senator Golf Course, designet af Bill Watts, er en fremragende bane på grund af sit velovervejede layout, hvor hullerne er snedigt placeret i forhold til træer og bunkers. At spille på banen er en god og sjov oplevelse, hvor servicen og faciliteterne ligeledes er i top.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.