Skift de danske golfbaner ud med et tropisk paradis

Indonesien - Bali, Munduk, Ubud, Sanur
 • Udfordre dit golftalent på i alt tre golfbaner
 • Sanak Retreats fredfyldte omgivelser
 • Oplev den kunstneriske bjergby Ubud
 • Badeferie i Sanur med gyldne strande
Tag med Profil Rejser Golf til gudernes ø Bali, som byder på en perlerække smukt anlagte golfbaner og førsteklasses indkvartering i et tropisk paradis

At spille golf på Bali er en ganske særlig oplevelse, og øen regnes af mange for at være blandt Asiens bedste golfdestinationer. Det skyldes ikke mindst det tropiske landskab og den gamle, gæstfrie kultur, ligesom oplevelsen af ø-paradiset fra en golfbane.

Golfslag med storslåede udsigter

Udsigt til brusende floder, store, aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer smukt anlagte golfbaner, små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folk, god mad i alle prisklasser og en temperatur, som året rundt ligger på ca. 30 grader.

Bo i skøn oase i Munduk

På Bali bor du de første nætter i Munduk på det vidunderlige Sanak Retreat – en skøn, lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge, som sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. 

Kunstnerbyen Ubud - omgivet af bjerge og floder

Fra Munduk sættes kursen mod den kunstneriske by Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Badeferie i Sanur

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur, som byder på et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

Golfbanerne er generelt ikke fuldt booket, og du får derfor let en tee-tid på det tidspunkt af dagen, du ønsker.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Indonesien

Bali, Munduk, Ubud, Sanur

16 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Overnatning på golfrejsen

Overnatning på golfrejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Undervejs på golfrejsen bor du på flg. hoteller:

Nætter  By/sted  Hotel  Værelsestype
4  Munduk  Sanak Retreat  One Bedroom Bungalow
3  Ubud  Alaya Resort   Deluxe Room
6  Sanur  Puri Santrian  Superior Room

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Afrejse
Dag 2 - 5
Munduk
Dag 6 - 8
Ubud
Dag 9 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1

Afrejse

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2 - 5

Munduk

Dag 2 til 5 - Ankomst til Bali og transport til hotellet

Efter ankomst til Bali og indrejseformaliteterne møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til det skønne Sanak Retreat.

Sanak Retreat ligger i Balis frodige højland i landsbyen Kayputih, nær den mere kendte landsby Munduk, der er en skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge. Her kan du nyde udsigten fra kanten infinity-poolen, dyrke yoga og meditation eller måske en gang selvforkælelse i den lille spa. I restauranten kan du nyde den lækre mad, som oftest består af friske økologiske råvarer fra nærområdet.

Efter check-in er resten af dagene til afslapning ved hotellets swimmingpool, eller du kan (mod tillæg) tage med på en skøn udflugt arrangeret af Sanak Retreat.

Forpagteren Pak Gusti har selv ’håndplukket’ de bedste oplevelser i området – fra besøg i kaffeplantager til trekking. Du kan også vælge en cykeltur gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald. Ideen er, at du som gæst skal opleve det ægte og uspolerede Bali. Bestil enten hos din rejsekonsulent, eller når du er på resortet.

Læs mere

Dag 6 - 8

Ubud

Dag 6 - Transport til Ubud med udflugter og smuk natur undervejs

Det er tid at forlade de fredfyldte omgivelser til fordel for den lille bjergby Ubud, der er omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by, hvor både lokale og udenlandske kunstnere gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Undervejs byder turen blandt andet på stop i bjergbyen Bedugul med besøg på Candi Kuning markedet, hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier.

Næste stop er ved det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt, og her besøger du vandgudens tempel, Ulun Danau, som ligger 30 meter ude i kratersøen. 
Sidste stop er risterrasserne ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali.

Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen til hotellet i Ubud.

Dag 7 og 8 - Tilkøb af ekstra udflugter eller oplevelser på egen hånd

De næste par dagen er på egen hånd i Ubud.

Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter udenfor byen. Tag for eksempel på en guidet cykeltur væk fra alfarvej og ud i Balis maleriske landskaber. Besøg en kaffeplantage og nyd en kop Kopi Luwak kaffe (verdens dyreste kaffe). Bestig vulkanen Mount Batur, oplev det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Ønsker du at gå en runde golf, er det muligt på en af følgende baner: Bali National Golf Club, New Kuta Golf Club eller Bukit Pandawa Golf & Country Club, som ligger ca. en times kørsel fra Ubud.

Læs mere

Dag 9 - 14

Sanur

Dag 9 - Transport til Sanur med udflugter undervejs

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går gennem det frodige og bjergrige landskab med stop ved Kintamani, hvor du kan nyde den smukke udsigt til vulkaner og Lake Batur.

Inden du når Sanur, besøger du en traditionel landsby i Sidemen-dalen. Her vil du opleve et af Balis mere isolerede samfund, hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer midt i naturen omringet af rismarker.

Sanur er et populært rejsemål på grund af den gode strand og den rolige og tilbagelænede atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne.

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dag 10 - 18-hullers golf på Bali Beach Golf Course
Efter morgenmad på hotellet er der afgang til Bali Beach Golf Course. Banen åbnede i 1972 og er en 9-hullers golfbane med både syv par 4-hullers samt et enkelt par 3-hullers og et par 5-hullers. Banen fra 1972 blev i 2005 renoveret, og anlægget blev udstyret med klubhus og driving range.

Efter golf er der transport tilbage til hotellet.

Dag 11 - 18-hullers golf på New Kuta Golf Club

I dag skal der spilles på New Kuta Golf, der ligger helt nede på den sydvestligste del af Bali. Banen åbnede i 2007 og er Indonesiens førstanlagte links-style golfbane med nogle af de karaktertræk, som man kender fra britiske linksbaner.

Den kystnære placering giver nogle vidunderlige kig ud over havet, og banen blev af Links Magazine i 2008 kåret som ”Best New International Course” ligesom Golf Digest i 2009 placerede New Kuta Golf på en 10. plads over ”Best Course in Indonesia”.

Golfrunden byder på bølgende fairways, huller ude på kanten af klipperne ved Dreamland Beach, vind ind fra havet og en semirough, der fuldender links-oplevelsen.

Efter golf er der transport tilbage til hotellet.

Dag 12 - 18-hullers golf på Bukit Pandawa Golf & Country Club

De fleste golfspillere rynker lidt på næsen, hvis man siger par 3-bane. Alligevel har vi valgt at inkludere en runde på en ikke helt almindelig par 3-bane – Balis nyeste golfbane på Bukit Pandawa Golf & Country Club.

Der er tale om en mesterskabsbane, hvor de 18 huller varierer i længde fra 105 til 220 meter. Hele området, hvor banen er anlagt, er så stort, at man kører rundt i buggy og har caddie med på vognen.

Banen består af nogle fantastiske golfhuller. Placeringen på den sydlige del af Bali, lige ud mod havet, er kun et ekstra plus. Hullerne er omgivet af hav, rismarker og kalkstensklippeformationer. Fra en række af hullerne er der kig til Det Indiske Ocean. Det er både smukt og spektakulært.

Efter golf er der transport tilbage til hotellet.

Dag 13-14 - Oplevelser og eventyr på egen hånd

De næste par dage i Sanur er på egen hånd, hvor du kan søge dit helt eget eventyr. Slap af ved hotellets pool eller på stranden og få en smule selvforkælelse i en af byens mange spa. Tag en tur til den livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen. Gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade, der er forbeholdt fodgængere og cyklister eller tag med på en af vores ekstraudflugter.

Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Dag 15 - Hjemrejse og mulighed for 18-hullers golf på Bali National Golf Club

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol, inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Ønsker du at gå en sidste runde golf, kan vi varmt anbefale at slutte eventyret med en runde på Bali National Golf Club – en absolut værdig afslutning på en skøn golfrejse. Efter golf er der mulighed for et bad, inden du kører i lufthavnen.

Bali National Golf Club, der ligger på den allersydligste del af Bali, er en af de bedste golfbaner på øen. Banen genåbnede i 2014 efter en større renovering.

Bali National Golf Club ligger, så man fra hvert eneste hul har udsigt til både Det Indiske Ocean og det majestætiske bjerg Gunung Agung. Fairways snor sig gennem det smukke landskab, og du kommer ofte helt tæt på den tropiske skov, der omgiver dele af banen. Signaturhullet er så afgjort 17. hul. En par 3-bane, hvor der spilles ud til en ø-green.

Tee-steder og terrasseplateauer langs fairways er bygget op som en del af banedesignet. Det giver en fornemmelse af, at du spiller langs de rismarker, som er så karakteristiske på netop Bali.

Banen har tidligere været benyttet til Asian Dunhill Masters (1994), hvor Sir Nick Faldo satte banerekord med en 63’er. I 1997 blev banen kåret blandt Asiens fem bedste baner.

Dag 16 - Ankomst til Danmark, København

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.