Golf i storby og smuk natur: Bangkok og Khao Yai National Park

Thailand - Bangkok, Khao Yai
 • Fly til Thailand t/r inkl. bagage
 • 10 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 6 runder golf i Bangkok og Khao Yai
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og golfbaner

En spændende og udfordrende golfrejse der byder på i alt 6 runder golf i pulserende Bangkok og naturskønne Khao Yai National Park med regnskoven som nabo.

Den evig travle by Bangkok byder udover masser af oplevelser og shopping også på en række fremragende golfbaner.

Bangkok - storby og golf

Du har tre dage til rådighed i Bangkok, og vi har inkluderet en runde golf på Summit Windmill Golf Club, men du kan naturligvis tilkøbe flere runder på andre baner.

Khao Yai - nationalpark og UNESCO

Efter nogle oplevelsesrige dage er der privat transport til Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, der ligger 2-3 timers kørsel nordøst for Bangkok. Her finder du fred og ro i naturskønne omgivelser og du bor på det dejlige Kirimaya Golf Resort & Spa. Nationalparken er på UNESCO's liste over fredede naturområder og bebos af sky tigre og elefanter, et væld af mindre patterdyr og mere end 250 fuglearter. Her venter store naturoplevelser, og du kan komme på vandretur med kyndig lokal naturguide.

5 runder golf nær junglen

Khao Yai området byder også på nogle fantastiske golfbaner, blandt andet Kirimayas 18-hullers mesterskabsbane designet af Jack Nicklaus. Banen ligger særdeles naturskønt lige i udkanten af regnskoven og med panoramaudsigter til de grønklædte bjergsider. Vi har inkluderet 5 runder golf på denne udfordrende bane, som næsten ligger i junglen. 

Efter 8 dage i Khao Yai er der privat transport til Bangkok lufthavn for hjemrejse, men du kan naturligvis også forlænge ferien med en afslappende strandferie.

Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Thailand

Bangkok, Khao Yai

13 dage

fra kr. 17.750

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bangkok Khao Yai

Rejser til Bangkok

"One night in Bangkok" er titlen på en kendt musicalklassiker, men også i virkelighedens verden er en nat i Bangkok en intens oplevelse. 
Læs mere
Bangkok Khao Yai

Rejser til Khao Yai

Khao Yai er Thailands ældste nationalpark og en frodig, kølig urjungle med høje vandfald.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bangkok - 3 nætter

Rembrandt Hotel & Suites Anantara Sathorn Bangkok
Billigste hotelmulighed
Se kort

Rembrandt Hotel & Suites

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Rembrandt Hotel & Suites er et eftertragtet og populært hotel med gode restauranter og en tagterrasse med solrigt poolområde. Hotellet har desuden en rigtig god beliggenhed blot 200 meter fra shoppinggaden Sukhumvit og med et stort og bredt udbud af butikker, restauranter og barer lige uden for døren.

De 407 lyse værelser har aircondition, telefon, tv m/filmkanal, gratis WiFi, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, strygebræt og -jern samt hårtørrer.

Hotellet har fire restauranter, bar, kaffebar, 24-timers roomservice, massage, spa, dampbad, skønhedssalon, fitnesscenter, butik og åbent solrigt poolområde med poolbar.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Rembrandt Hotel & Suites Anantara Sathorn Bangkok Novotel Bangkok Sukhumvit 20
Se kort

Anantara Sathorn Bangkok

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Et dejligt 37-etagers luksushotel beliggende i Sathorn-området med mange gode lokale og internationale restauranter. Der tilbydes gratis shuttle transport til den nærmeste Skytrain station, Chong Nonsi og undergrundsstation, Lumpini.

De 310 værelser og suiter er smagfuldt indrettede og har gulv til loft vinduer, der giver fantastisk udsigt til Bangkoks skyline. Alle værelser er rummelige og smagfuldt indrettede og har bl.a. aircondition, tv, telefon, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, WiFI og balkon. 

Hotellet har fire gode restauranter og to barer, bl.a. Zoom at Sathorn Sky Bar & Restaurant, der med en beliggenhed på 40. etage byder på fantastisk 360 graders udsigt over Bangkok. Desuden tilbydes 24-timers roomservice, dejligt poolområde med i 32-meter swimmingpool samt børnepool, 24-timers fitness center, spa, tennisbane og gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Anantara Sathorn Bangkok Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Siam@Siam Design Hotel Bangkok
Se kort

Novotel Bangkok Sukhumvit 20

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Novotel Bangkok Sukhumvit 20 ligger centralt i Bangkok tæt ved gode shoppingsteder, en bred vifte af restauranter samt Sky Train stationen BTS Asoke og undergrundstationen MRT Sukhumvit, som begge byder på let og hurtig transport rundt i byen.

De 244 værelser er store og smagfuldt indrettet og som minimum har de følgende faciliteter: aircondition, gratis wi-fi, TV, minibar, værdiboks, kaffe/te- og strygefaciliteter. 

Du finder hotellets store udendørs infinity-pool med børneafdeling samt poolbar på 9. etage. Den prisvindende udendørs bar på 26. etage, Sky on 20 Rooftop Bar, byder på eksotiske drinks, fantastisk udsigt over byen både dag og aften samt DJ eller levende musik hver aften fra kl. 19. Den unikke restaurant Food Exchange er inspireret af Thailands traditionelle 'street food' og markeder, og her kan du vælge smagfulde retter som tilberedes på stedet, mens du ser på. Af andre faciliteter tilbydes barer, fitnesscenter for de aktive gæster samt indbydende spa.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Siam@Siam Design Hotel Bangkok
Se kort

Siam@Siam Design Hotel Bangkok

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Siam@Saim Design Hotel udmærker sig ved et enkelt og minimalistisk design med en succesfuld blanding af rå beton og en farveskala, der spænder fra neutrale jordnuancer til stærk orange. Desuden ligger hotellet fint og centralt i forhold til de store shopping centre med internationale brands ved Siam Square, det prisvenlige shopping center MBK samt Skytrain station og dermed let adgang til Bangkoks seværdigheder.

De 203 moderne og smagfulde værelser byder på mange faciliteter og store panoramavinduer, der giver masser af lys og udsigt til den travle by.Hotellets delige poolområde ligger på 16. etage og fra den unikke infinity-pool, kan du nyde udsigten til byens tage og det hektiske gadeliv.

Nyd et måltid i trendy @PH1, The Roof Gastro med et varieret menukort og fantastisk udsigt over byeneller @La Vue med et klassisk fransk køkken. Om aftenen anbefaler vi varmt en drink i The Roof Champagne & Wine Bar på 25. etage med 360 graders panoramaudsigt over byens skyline.

Officiel hotelkategori: 4*
 

Læs mere her

Khao Yai - 7 nætter

Kirimaya Golf Resort & Spa
Se kort

Kirimaya Golf Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Khao Yai

Kirimaya Golf Resort & Spa ligger på grænsen til Khao Yai National Park cirka 2 timers kørsel nordøst fra Bangkok. Nationalparken består af frodig og smuk regnskov med et væld af eksotiske planter og et særdeles rigt fugle- og dyreliv, så her er rig mulighed for spændende aktiviteter og udflugter. Da nationalparken ligger mellem 400 og 1300 meter over havets overflade, kan det blive lidt køligt i månederne november - februar, så medbring lunt tøj til om aftenen. 

Navnet 'Kirimaya' betyder 'bjergets silhuet', og resortet ligger netop ved foden af Dongrak bjergene.Værelserne på Kirimaya Golf Resort & Spa er på minimum 42 m2 og smagfuldt indrettede med blandt andet mørkt træ, bambus og silkestoffer i varme farver. De har alle nødvendige faciliteter som aircondition, WiFi, fladskærms-tv, DVD-afspiller, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, badekåbe og slippers samt naturligvis møbleret balkon/terrasse med udsigt til de frodige omgivelser.

På Kirimaya kan du vælge mellem to restauranter; Acala der serverer autentiske thai-retter og rustikke T-Grill med udsigt til golfbanen. Du kan også spise på søsterhotellernes restauranter, MYTH med et italiensk køkken og 360 graders udsigt til Khao Yao National Park samt Tani Restaurant med japansk køkken og udsigt til bjergene. Nyd en drink i The Mist eller Sunset Bar som begge byder på udsigt til de frodige, smukke omgivelser. Resortet har tillige et dejligt poolområde, fantastisk spa samt fitness center.

I forbindelse med resortet ligger Kirimaya Golf Course - en udfordrende og spændende mesterskabsbane designet af Jack Nicklaus.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Udflugtsmuligheder

Street Food tur i Bangkok

Street Food tur i Bangkok

Udflugt fra: Bangkok

 • Varighed:
  5 timer
 • Afgang:
  Dagligt med undtagelse af mandag
 • Pris pr. person fra kr. 640
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 601
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.