LongStay Golf

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Long Stay Golf er sol, varme, afslapning og friheden til at spille golf, når man vil.

Se alle golfrejsetilbud Send rejseforespørgsel til vores golfafdeling


Det er muligheden for at stikke af til sydens sol, når det herhjemme er gråt, trist og koldt. Der findes et hav af muligheder, hvis du vil afsted på et Long Stay-golfophold, men typisk er opholdet på minimum 3 uger, hvor du som oftest bor på hotel eller i lejlighed med adgang til mindst en golfbane. På den måde vælger du selv, hvornår og hvor ofte du vil svinge golfkøllerne. 
Long Stay Golf er for dig, der vil kombinere afslapning og lune temperaturer med muligheden for at spille en masse golf på udfordrende golfbaner.

Der er mulighed for at få forskellige pakker, hvor du vælger hvor længe ferien skal vare, og hvad du ønsker inkluderet i din rejse. Find nedenfor vores aktuelle rejsetilbud og lad dig inspirere til et dejligt langt ophold på et af de smukke golfrejsemål i Sydeuropa.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.