Schloss Lüdersburg

Tyskland - Lüdersburg
  • Rummelige værelser
  • Smagfulde restauranter på hotellet
  • Har 2 egne 18 hullers golfbaner
  • Naturskønne omgivelser

Hyggeligt og charmerende atmosfære med kort afstand til mange gode golfbaner i området!

Schloss Lüdersburg har en skøn beliggenhed i det flade landskab mellem Lauenburg og Lüneburg ca. 50 km sydøst for Hamburg. Landsbyen Lüdersburg består kun af nogle få huse, kirken, kroen og Schloss Lüdersburg med 2 x 18 huller super golfbaner i et naturskønt område med søer og skove. Besøg også historiske Lüneburg, en rigtig hyggelig by med bindingsværkshus, charmerende gågader og Ilmenaufloden. Der er ikke langt til andre gode golfbaner som f.eks. Adendorf GC og St. Dionys GC.

Golfanlægget består af to 18-hullers baner Old Course og Lakes Course. Banerne er meget forskellige, Old Course er en udfordring og hører til en af de smukkeste golfbaner i Tyskland, mens Lakes Course er en typisk links bane med mange vandhazarder, der er skabt af Jack Nicklaus. 

De 72 værelser er store og rummelige, og der er flere kategorier at vælge imellem. 

Et ophold på Schloss Lüdersburg byder også på andet end golf. Hotellet har 3 restauranter, der serverer fremragende måltider og gode vine til fornuftige priser. Restaurant Falkenstein byder på spændende gastronomi a la carte, La Trattoria på rustikke italienske retter og golfklubbens Clubhouse på de mere gængse klassikere og snacks. Derudover er der bar og terrasse samt sauna og wellnessområde, der bl.a. tilbyder skønhedsbehandlinger og massage.

Det omkringliggende område er naturskønt og oplagt til både vandre- og cykelture f.eks. langs floden Elben.

Læs mere

Hoteloverblik

Slot

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.