Golfrejser i Tyrkiet

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Tyrkiet er helt forståeligt kommet højt på golfernes ønskeliste. Landets fremragende hoteller med fin service, de gode baner og den venlige, imødekommende befolkning er i kombination med de meget fornuftige priser med til at gøre Tyrkiet til et eftertragtet golfrejsemål.

I Antalya ligger nogle af landets allerbedste hoteller samlet på den halvø, som hedder Belek, ca. 20 km øst for lufthavnen. Med opførslen af mange nye førsteklasses golfresorts er Lilleasiens vestkyst med det lune Middelhav i forhaven og Taurus bjergene i baghaven på få år blevet til det tyrkiske ”Costa del Golf”. 

Golfresorts med all inclusive

De fleste golfresorts tilbyder ”all inclusive” pakker, så det eneste man behøver at tænke på er, hvornår man vil indtage sin næste drink eller måltid, og vigtigst, hvornår man har den næste tee tid. Hotellerne tilbyder typisk egne golfbaner og næsten altid halvpension eller all inclusive. Får du tid efter de mange gode golfrunder, kan det anbefales at springe med på en tur til de klassiske historiske monumenter. Ikke langt fra Antalya ligger et af verdens største amfiteatre, og der er masser af andre seværdigheder. En aftentur til Antalya med middag i det smukke gamle kvarter omkring havnen kan ligeledes varmt anbefales. 

Vi har hos Profil Rejser Golf, ud fra pris og kvalitet, valgt de bedste golfresorts. Der er tale om forslag og vi kan fremsende tilbud på samtlige af Belek's hoteller og golfbaner. Tyrkiet er med sit varme klima året rundt ideelt til golf.

Tag på golfrejse til Belek i Tyrkiet – Profil Rejser Golf sammensætter den helt rigtige golfrejse for dig.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Tyrkiet?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.