Golfrejser i Sydafrika

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Du misser med øjnene mod solen for at beregne afstanden til greenen i det fjerne, men du bliver nødt til at vente et øjeblik, mens et par giraffer adstadigt bevæger sig mellem akacietræerne. De vilde dyr indgår i spillet som uflyttelige hindringer, når de lige skal drikke af vandhazarderne.

Sydafrika kan med rette prale af en række fremragende golfbaner designet af førende golf-arkitekter fra hele verden, blandt andre sydafrikanske Ernie Els, Gary Player og den internationale golflegende Jack Niklaus. Du spiller på alt fra forblæste baner med klipper i rå natur til frodige baner med imponerende udsigt over havet. Det er ikke ualmindeligt, at du får besøg af eksotiske dyr, der indimellem vandrer over banerne.

Vingårde, gourmet og golf

Udover muligheden for at træne dit slag og nyde spillet byder Sydafrika på mange andre aktiviteter og oplevelser, der overgår de flestes forventninger. Nyd spændende gourmetretter og smagfulde vine på nogle af de anerkendte vingårde i Stellenbosch, Paarl og Franschhoek, og besøg kulturelle og historiske seværdigheder rundt omkring i landet.

Cape Town – en af verdens smukkeste byer

Snyd ikke dig selv for et ophold i den smukke by Cape Town med taffelbjerget, der troner i baggrunden, og et hav af aktiviteter i og omkring byen. Besøg Kap Det Gode Håb, tag på en guidet tur til en ’township’ eller nyd strandlivet i rigmandskvarteret ved Camps Bay.

Safari og The Big 5

Du har selvfølgelig også mulighed for at komme helt tæt på Afrikas berømte Big 5, når du er i Krüger Nationalpark eller andre kendte safariområder. Det er en rejse værd i sig selv, men husk at enhver kombination er mulig, og du kan spille golf i næsten alle områder; der er absolut ikke mangel på golfbaner i Sydafrika.

Lad os hjælpe dig..

Lad os skræddersy din næste rejse, så den passer til dine ønsker og budget. Vi planlægger omhyggeligt dit ophold, strukturerer ruten, så der undgås spildtid, således at du får mest muligt ud af oplevelserne.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Sydafrika?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.