Meliá Marbella La Quinta

Spanien - Costa del Sol
  • Beliggenhed i Marbellas kendte golf dal
  • Rummelige værelser indrettet med moderne faciliter, samt Wi-Fi
  • 3 egne gode restauranter
  • Udendørs pool for hele familien

Hotellet ligger lige midt i en golfdal, kun 45 minutter fra lufthavnen, hvilket gør stedet til et fænomenalt sted at holde sin golfweekend!

Melia La Quinta Marbella ligger i hjertet af Marbellas kendte golf dal tæt på Sierra Blancas bjerge. 
Omgivet af grønne fairways og alligevel tæt på den pulserende havn i Puerto Banus og Marbellas charmerende gamle bydel. Og med bare 45 minutter til Malagas internationale lufthavn er det svært at find en bedre beliggenhed. 

Her er 172 værelser i gode størrelser med møbler i træ og terrakotta fliser på gulvene og de har alle privat balkon med udsigt over enten golfbanen eller haven med poolen. Her er højhastigheds internet, pengeskab, aircondition og varme, satellit tv med 37 tommers plasmaskærm, minibar, hårtørrer mv..

Her er tre restauranter – Los Arcos Restaurant, som tilbyder delikatesser fra middelhavsområdet og de bedste vine. Kaede Japanese Restaurant tilbyder alt det lækre fra det japanske køkken såsom sushi og sashimi – desuden er der også The Club House Grill Terrace Restaurant med fantastisk udsigt. 
Tørsten slukkes i de to barer Aljama Bar og El Mirador. 
Her er også et lækkert spa – YHI Spa La Quinta med alt, der hører til. Desuden er her udendørs pool plus en pool beregnet på børn.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.