Hotel Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Spanien - Costa Blanca
  • 5-stjernet luksuriøst hotel
  • Moderne indrettede værelser
  • Gåafstand til den 27-hullers La Sella golfbane
  • Rolig og afslappende atmosfære

En perfekt balance af luksuriøs komfort og golfspil i særklasse!

Det 5-stjernede resort tilbyder luksuriøs komfort i et roligt miljø omgivet af Middelhavets natur - støder op til Montgó Natural Park – og ligger kun et par minutters kørsel fra byerne Denia og Javea og ca. 100 km fra Alicante eller Valencia lufthavn. 

Dénia Hotel la Sella har 178 komfortable værelser og 8 juniorsuiter med en smagfuld klassisk design, varme farver og Middelhavet elementer. Badeværelser har marmor gulv og kombination af badekar og bruser, varme håndklæder, hårtørrer og makeup-spejl. 

Alle værelser er udstyret med satellit-tv, telefon, aircondition, deponeringsboks på værelset, minibar, strygejern og strygebræt, skrivebord og gratis WiFi. 

Den 27 hullers golfbane, La Sella støder op til hotellet og er kun i ca. 2 minutters gåafstand. Banen er designet af José María Olazabal og omgivet af Middelhavets natur. Banen er spilbar hele året rundt. 
Golfbanen byder på et klubhus med restaurant, Pro Shop, driving range, Golf Academy, Putting Green, Pitching Green, Bunker, Caddies og buggies og reparationsservice af golfudstyr.
Læs mere

Hoteloverblik

Resort

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.