Hotel Bandama Golf, Gran Canaria

Spanien - Kanarieøerne
  • Hotellet ligger i 400 meters højde
  • Tæt på Real Club Bandama golfbane
  • Hyggelig atmosfære helt perfekt for golfere
  • Det tilbyder restaurant og swimmingpool, samt Wi-Fi

Hotellet fremstår som et rimelig nyt boutique hotel, som med sin hyggelige atmosfære, sin korte afstand til og fra lufthavnen og sin mulighed for at spille på Spaniens ældste golfbane!

Hotel Bandama Golf ligger i 400 meters højde ved den historiske golfbane, Real Club Bandama. Banen er fra 1891 og er Spaniens ældste golfbane. 
Der er kun 20 minutters kørsel til Las Palmas by og 15 minutter til lufthavnen. 

Hotellet blev bygget i 1982 og totalrenoveret i 2008, hvilket gør, at hotellet fremstår nyt på trods af den lange historie. Det har 3 etager og blot 25 værelser, hvilket giver det en hyggelig og intim atmosfære. Værelserne er store og smukt indrettet med balkoner. 

Hotel Bandama Golf er et veludstyret, mindre boutique hotel med en enestående hyggelig atmosfære, drevet af golfere for golfere. 
Det tilbyder restaurant, proshop, parkering, mødelokaler, opvarmet swimmingpool og Wifi. 

Fra hotellet er der kun ca. 20 m til 1. tee på Real Club de Golf de Las Palmas, og man har derfor en smuk udsigt over golfbanen og et unikt og betagende blik til områdets vulkankrater.  Fra banens 2. hul stirrer man simpelthen lige ned i krateret, hvilket er en ret speciel oplevelse på en golfbane.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.