Hotel Almenara

-
  • Kvalitetshotel i traditionel stil
  • Har egen 27-hullers golfbane
  • Ligger tæt på populære golfbaner, som f.eks. La Reserva og Alcaidesa Links
  • Reduceret pris på greenfee- priser på golfbaner i området

Ideelt hotel for den som elsker at spille golf, og ikke nødvendigvis er bange for at prøve kræfter med mange forskellige baner!

Kvalitetshotel i traditionel stil med 144 værelser indrettet med solide materialer og varme farver samt 27 hullers golfbane. 

Almenara og Sotogrande er blandt vore mest populære golfrejsemål i sydspanien. Baner som La Reserva, Alcaidesa Links, San Roque, La Cañada og Sotogrande ligger inden for få minutters kørsel. Et sandt golfmekka, som kan kombineres med seværdigheder som Gibraltar og Granada. Trænings faciliteterne er mange og med over 90 udslagspladser er der rig mulighed for at varme op inden runden. Hotellet har reduceret greenfee- priser på ovennævnte baner.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.