Emporda Golf Hotel & Spa

Spanien - Costa Brava
  • Resortet har egne golfbaner, designet af Von Hagge
  • Hotellet ligger tæt på områdets bedste strande
  • Ligger tæt på lufthavnen i Girona
  • Smukke værelser med egen balkon
Dette resort består af Emporda Golf Hotel & Spa, som er et elegant og moderne hotel og Emporda Golf Resort, som er to fremragende golfbaner med hver 18 huller.
Hotellet har smukke værelser med balkon, samt alle moderne faciliteter såsom spa- og wellnesscenter, restaurant, bar, motionscenter, tyrkisk bad og pool både ude og inde. Fra hotellet er der blot fem kilometer til de bedste strande i Costa Brava og en halv time til lufthavnen i Girona.

Den meget anerkendte amerikanske golfbanearkitekt Von Hagge har stået for resortets to baner – Emporda Links og Emporda Forest, som regnes blandt de bedste golfbaner i Catalonien.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.