Abama Resort

Spanien - Kanarieøerne

  • Hotellet henter én i lufthavnen
  • Fantastisk golfbane
  • Ligger lige ned til havet
  • Smukke værelser

Der bliver ved med at være spænende vinkler på Abama Resort, trods sit meget runde design! Her kan du både prøve kræfter med fantastisk golfspil, samt nyde din udsædvanlig flotte udsigt over havet

Abama er et eventyr af et hotel og en fuldstændig fantastisk golfbane!
Abama-projektet er det mest ambitiøse hotelbyggeri på Tenerife i mange år. Resultatet er blevet et usædvanligt smukt og velproportioneret hotel, hvor alle, på trods af hotellets størrelse, vil føle en personlig og individuel behandling og blive overvældet af de smukt indrettede værelser holdt fuldstændigt i runde buer.
 
Hotellet ligger til havet og har på den ene side og op i landet en utrolig spændende golfbane. Der venter et helt usædvanligt ophold på denne perle af et golfresort. I vores golfpakke, som består af 4 runder, spiller du 2 gange på Abama og efter eget valg 2 andre baner på øen. 
Hotellet afhenter dig i lufthavnen og sørger for din transport til andre golfbaner
Læs mere

Hoteloverblik

Resort

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.