Golfrejser til Spanien

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Året rundt

  • Tidsforskel

    0 timer

Grønne velplejede tæpper i ørkenagtige landskaber, links- og bjergbaner med vidunderlige udsigter over havet og frodige parkbaner med rislende floder i dalene - Spanien er nok det golfland i Europa, som tilbyder størst alsidighed i natur og golfbaner.

Spanien er et af de mest populære lande for nordeuropæere at spille golf i. Det er der mange grunde til, først og fremmest klimaet i de sydlige regioner og De Kanariske Øer, der muliggør golfspil året rundt. Man må jo ikke glemme, at Spanien desuden byder på nogle af Europas bedste golfbaner.

Tag på golfrejse i Spanien og nyd det lune klima i kombination med flamencoen, alle de skønne tapas-retter og golfspillet på de fremragende golfbaner.

Costa Blanca, Alicante

Costa Blanca strækker sig fra Torrevieja i syd til Denia i nord. Kystens navn refererer til de kilometerlange sandstrande. 

Alicante er en behagelig by med en stor lystbådehavn, en lang strandboulevard og fine shopping muligheder. Længere oppe af den spanske østkyst ligger Costa Valencia, hvor Valencia er hovedbyen. Indlandet karakteriseres af bjerge og fyrretræer, mens kystområdet byder på frodige appelsinlunde og sandstrande. Stedet var længe overset som golfdestination. Dels var der ikke mange baner, dels troede mange, at vejret var dårligere end på Solkysten. Der er nu 12 baner at vælge imellem, en række rigtigt gode hoteller og et par fremragende resorts, bl.a. La Manga, som sidste år blev valgt til Europas bedste. Temperaturen er normalt som på Solkysten, men der falder væsentligt mindre regn på Costa Blanca, så der vil i realiteten være flere gode golfdage.

Costa Brava

Er efter åbningen af PGA Catalunya en region, du må besøge. 

PGA Catalunya er et nyt baneanlæg anlagt til Europatouren, og det er en enestående golfudfordring i de smukkest tænkelige omgivelser ikke langt fra Gerona. På Emporda ved middelalderbyen Pals kan du bestemme, om du vil gå de 18 smukke skovhuller eller kombinere med de 9 linkshuller. Fra ’Pals’-banen har du flot havudsigt fra flere huller, mens du på Playa de Aro bevæger dig på toppen af et bjerg og hvor du i klart vejr kan se skyskraberne i Barcelona. De spændende baner, Barcelonas nærhed og et fornuftigt prisleje på green fees gør Costa Brava til et oplagt mål for din næste golfferie.

Costa de Almeria

Andalusiens sydøstligste region er en region i vækst, også med hensyn til golfturismen. 

Her fornemmes en spirende udvikling. Der bygges nye hoteller og lejligheder, bydele langs vandet udvides og moderniseres, og nye golfbaneprojekter dukker op. Med de nuværende 9 golfbaner må regionen siges at være ”lillebror” til Costa del Golf, men det er netop, hvad der gør området et besøg værd. Her er masser af plads, smukke kyststrækninger, lange hvide sandstrande, hyggelige byer og lokalt liv langt væk fra masseturismen.

Costa de la luz

Profil Rejser Golf’s seneste bud på et attraktivt rejsemål på den spanske kyst. 

Til forskel fra de øvrige spanske rejsemål vender Costa del La Luz mod Atlanterhavet, så kysten har mere til fælles med Algarve end med Costa del Sol. Hovedbyen på kysten er Cádiz, der ligger 100 kilometer syd for Sevilla, hvortil du flyver. “Lysets kyst” i Andalusien består af regionerne Cadiz og Huelva, som strækker sig fra Gibraltar og ca. 300 km. vestpå til Portugals grænse. 

Kører man fra den ene til den anden ende, går turen via Sevilla og tilbage til kysten igen på grund af den kæmpemæssige berømte Donana nationalpark. Golfbaner som Monte Castillo og Ballena i Cadiz nås nemmest med kørsel fra Malaga, hvorimod El Rompidos og Islantillas baner ligger bare én times kørsel fra Faro på Algarve kysten i Portugal. Oplev Spanien fra sin bedste side i kombination med god golf, sherry og flamenco!

Costa del Sol

Den spanske solkyst har stadig det største udbud af golfbaner, så det er forståeligt, at mange vælger at holde golfferien her. 

 Her kan du spille nogle af Europas allerbedste golfbaner, men også spilleren med det høje handicap finder fremkommelige baner. Der er stor forskel på, hvad du må betale for en runde golf, og du gør klogt i at lade os rådgive dig eller booke baner hjemmefra. Med over 50 golfbaner fra Malaga til Gibraltar er “Costa del Golf” en forrygende legeplads for livsnydere og golfere på alle niveauer. Her leves det søde liv med alt, hvad det indebærer af restauranter og barer, biler og både, marinaer og hvide strande, småbyer med tyrefægtning, hoteller og golf resorts. Man kan vende tilbage til feriekysten igen og igen og bare føle sig hjemme - og solen skinner faktisk næsten altid på Solkysten.

Islantilla

I det sydvestlige hjørne grænsende op til Portugal ligger et af Spaniens nyere golfområder. 

Med åbningen af den fremragende 27-hullers bane, Islantilla Golfresort, er der nu en række fine baner inden for relativ kort afstand. Nærmeste større by er den traditionelle spanske fiske- og havneby, Huelva, og der er kun en god times kørsel til Sevilla, som absolut fortjener et par dage af en hvilken som helst ferie. Kysten er en af Spaniens meget populære strand- og ferieområder med et stort udvalg af underholdende elementer. Vi flyver sædvanligvis til Faro på Portugals Algarvekyst, kun 30-40 minutters kørsel fra Islantilla.

Mallorca

Er for alvor på vej tilbage. Golfpriserne er sat i bero, og den upopulære turistskat synes nu at være på vej ud igen. Kærlighedens ø, Mallorca, betragtes atter af mange som et af Europas mest attraktive rejsemål. 

Mallorca byder på en bred vifte af muligheder; perfekte strande, klart vand og aktiviteter for alle - ikke mindst for golfspilleren. Øen tilbyder intet mindre end 18 golfbaner og med et prisniveau, der er blevet mere tiltalende end nogensinde, er Mallorca et forrygende valg til næste golfferie. Hovedbyen Palma kaldes også ”lille Barcelona” med sine små krogede gader, der snor sig gennem den gamle charmerende bydel.

Murcia, Costa Calida 

Region og kyststrækning nord for Almeria og syd for Alicante. 

I sig selv tilbyder regionen 13 baner med La Manga Golf Resort som den absolutte sværvægter. Tæller man Alicante og den første del af Costa Blanca kyststrækningen med (som Costa Calida støder op til), finder man 21 baner, og ”perlekæden” fortsætter mod Valencia. For golfspilleren er der altså noget at komme efter. Så hvis de mere livlige områder, såsom Costa del Sol, ikke lige er sagen, så kunne Murcia og Costa Calida meget vel gå hen at være det. Her finder du en enkel og romantisk blanding af et storslået landskab og en afslappet livsstil. Nyd et anderledes feriemål, som byder på et suverænt klima og fantastisk natur. Du vil føle dig velkommen og godt tilpas som gæst!

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en spansk øgruppe, bestående af 13 øer ud for Afrikas vestkyst. 

Øerne er svære at komme uden om, når de hårdeste vintermåneder rammer Danmark. Her er der som regel et lidt varmere klima end på Spaniens fastland, for eksempel i slutningen af januar. De tre vigtigste øer på golfsiden er Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Alle tre er vulkanøer og dermed forholdsvis tørre, men iblandt de golde områder dukker små grønne oaser op i form af golfbaner.

Tenerife

Tenerife er en smuk perle blandt De Kanariske Øer med fremragende hoteller og stort set ingen regn i det område, hvor golfen spilles. 

Costa Adeje, som var vært for Europatouren i sommeren 2003, og Las Americas ligger tæt ved Los Christianos, hvor de fleste af vores hoteller ligger, mens du får banerne Costa del Sur med 27 huller og Las Amarillas som naboer, hvis du vælger at bo på Hotel Aguamarina.

Gran Canaria

Gran Canaria er på vej til at blive den dominerende golfdestination blandt De Kanariske øer. 

Den historiske golfklub, Bandama, vistnok Spaniens ældste, Maspalomas, som nu er i meget fin stand med super greens, El Cortijo som er svær og udfordrende, Salobre Syd med den fint anlagt bane i bjergene vest for Meloneras og så de 3 nyheder: Meloneras med de meget flotte sidste 9 huller og med en fængslende udsigt til havet. Salobre Nord, åbnet i september 2008, er en meget udfordrende bjergbane og sidst men ikke mindst, den nok allerbedste bane på De Kanariske Øer, nemlig det imponerende von Hagge vidunder, Anfi Tauro, som visse steder er sprængt ind i bjergene bag Puerto Rico og har kostet 28 mill. euro at anlægge og det uden et færdigt klubhus.

Fuerteventura

Fuerteventura har omkring 40.000 indbyggere og er den næststørste af De Kanariske Øer. 

Med sine 1.731 km2 er Fuerteventura på størrelse med Lolland og Falster tilsammen. Hovedbyen på Fuerteventura er Puerto del Rosario. Landskabet på Fuerteventura er præget vulkanske bjerge, hvor det højeste punkt, Orejal del Asno, når 814 meter over havets overflade. UNESCO har udnævnt hele Fuerteventura til at være et biosfære-reservat.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Spanien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.