Aroeira

Portugal - Costa Azul
  • Oplagt for golfelskere
  • To skønne golfbaner
  • Eksklusiv måltider
  • Fordelagtige priser

Oplagt hotel for en gruppe venner som ønsker en sjov, spændende og udfordrende golfferie i det smukke Portugal!

Langs Aroeiras to golfbaner ligger en del lejligheder, der er ideelle til en gruppe venner, som først og fremmest er taget af sted for at spille en masse golf og hygge sig i hinandens selskab.

Priserne er yderst fordelagtige. Der indgår ingen måltider i opholdet. Du spiller de to golfbaner - Aroeira l og Aroeira ll. Aroeira l blev bygget år 1973 og er designet af Frank Pennink. Banen har haft værtskabet for European Tour 2 gange. Fra backtee er banen 6.040 m lang. Det er en smuk skovbane, minder en del om Silkeborg. Toeren er taget i brug omkring år 2000 og er en mere åben bane i amerikansk stil og med flere søer i spil. Donald Steel har stået for designet. Banen er 6.367 m fra backtee. Begge baner er altid i fremragende stand med hurtige, jævne greens og flot klippede fairways.
Læs mere

Hoteloverblik

Lejlighed

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.