Portugal

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Året rundt

  • Tidsforskel

    -1 time

Golfhoteller i Portugal

Hos Profil Rejser har vi en række anbefalede golfhoteller i Portugal, der er en af Europas ældste golfdestinationer.

Skøn beliggenhed nær mesterskabsbaner

Fælles for alle golfhoteller er, at de har deres egen golfbane eller er beliggende i nærheden af en mesterskabsbane eller to. Du kan vælge et ophold på vores største golfdestination Algarvekysten (38 golfbaner og 150 km strand), i det hyggelige golflandskab ved Cascais og Estoril nær Tejo-flodens smukke delta eller måske på Lisbon Golf Coast som har ikke mindre ende 19 dejlige baner. Vi har også skønne golfresorts på Azorerne og Madeira i Atlanterhavet, på Costa Azul og Óbidos, der er en gammel, smuk middelalderby.

Vælg mellem forskellige hotelkategorier

Du kan vælge mellem forskellige hotel- og værelseskategorier på alt fra 3 - 5-stjernede hoteller, resorts og lejligheder.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Portugal?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.