Golfrejser til Portugal

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Året rundt

  • Tidsforskel

    -1 time

Portugal – det vestligste land i Europa og det foretrukne golf-rejsemål for mange danskere år efter år, når golfsæsonen skal skydes i gang i Sydeuropa.

Profil Rejser Golf tilbyder vidunderlige golfrejser for enhver smag til områder på Madeira, Azorene, Algarve kysten og Lisbon Golf Coast, som også inkluderer Costa Azul og Oeste. De portugisiske områder byder tilsammen på mere end 50 varierede golfbaner, og der er typisk gode priser at hente ved at booke ophold på et golfresort, da flere af dem tilbyder meget billige green fee priser ved ophold på hotellet og i nogle perioder endda helt gratis! Portugal byder på 320 årlige solskinsdage, et højt service niveau og lave priser. 
Varme, venlighed og fantastiske golfbaner venter på dig! 

Algarvekysten

Algarvekysten er vores største golfdestination, og for mange af vores kunder er det år efter år vinterens foretrukne golfrejsemål.

Algarvekysten har 38 golfbaner, 150 km gyldne sandstrande og 340 solskinstimer - så det er ikke svært at forstå, hvorfor Algarvekysten er så attraktiv en golfdestination! Der er masser af gode golfbaner, og så er man ikke faldet for fristelsen til at hæve priserne skyhøjt i lyset af den stigende efterspørgsel. Det betyder, at du virkeligt får ’value for money’, når du rejser til Lissabon eller Algarve. Portugiserne er heller ikke faldet for fristelsen til at sende boldene af sted med al for kort mellemrum, så du får også en bedre golfoplevelse.

Azorerne

Ufatteligt smukke naturscenerier, grønne bjerge og dybblå bugter, skove og et overvældende udbud af smukke blomster.

20-25 grader i skyggen er hvad der venter vores gæster på dette nye Profil Rejser golfrejsemål. Hertil 2 fremragende baner med henholdsvis 27 og 18 huller, som vil stille dine golfevner på en passende prøve. Vi synes, at der er så mange ting at se og opleve på Azorerne, at du med fordel kan leje en bil. Det giver dig frihed til at besøge de mange små hyggelige og intime landsbyer, komme rundt til golfbanerne og aflægge øens største by, Punta Delgada et besøg. Sæt en dag af til at sejle ud på havet og se hvaler eller planlæg en dejlig vandretur i de smukke bjerge.

Lisbon Golf Coast

Området omkring Lissabon i Portugal har ikke mindre end 19 dejlige golfbaner. Golfbanerne kan nås inden for 1 times kørsel fra Lissabon, både nord, syd, øst og vest.

Området betegnes som Lisbon Golf Coast og består af regionerne Estoril kysten, Costa Azul og Oeste. Selvom de 3 områder ligger op ad hinanden, repræsenterer de hver deres charme og unikke årsag til et besøg. De mange varierede golfbaner, de store kulinariske oplevelser, de fabelagtige strande, de gamle kulturelle skatte og ikke mindst et pænt antal vingårde danner rammen om en alsidig destination, som gør Lisbon Golf Coast til noget unikt og det i en sådan grad, at stedet lever op til den mest kræsne og rejselystne golf-turists forventninger.

Cascais og Estoril

Cascais og Estoril ligger ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Lissabon og er præget af det smukke delta af Tejo-floden.

De fleste af vores hoteller har udsigt til den travle skibstrafik og ligger i gåafstand til den hyggelige lille bykerne i Cascais. I Estoril kan du lægge vejen forbi det berømte kasino eller hoppe på det lille tog til Lissabons centrum. En hurtig og bekvem udflugt til den historiske by vil altid kunne krydre din golfferie.
Golfbanerne i området er blandt nogle af de internationalt bedst kendte, f.eks. Penha Longa og Belas.

Costa Azul

Costa Azul er området syd for Tejo-floden med den hyggelige fiskerby Sesimbra som centrum.

I området finder du flere fremragende baner, og den nu reetablerede Troia bane er kun en kort sejltur fra Setubal, som ligger nær Sesimbra. I forbindelse med afholdelse af verdensmesterskabet for amatørgolfere i efteråret 2002 har banen, som anses for at være en af Trent Jones Sr.’s allerbedste designs, fået en ordentlig overhaling, og var ved vor seneste inspektion nok den bedste linkslignende bane, det europæiske fastland kan tilbyde. Færgeturen varer kun 15 min. og du behøver ikke tage bilen med, golfbanens personale vil hente dig ved færgen.

Madeira

Vulkan-øen Madeira byder på nogle unikke naturoplevelser, blandt andet skoven Laurisilva, der er på Unesco’s liste over verdens mest bevaringsværdige naturområder.

Heldigvis har øen længe været så utilgængelig, at meget af den originalitet og charme, som er forsvundet fra byerne på fastlandet, lever i bedste velgående på Madeira. Funchal by, og især den gamle del omkring fortet på havnen, er et godt eksempel.
På Madeira er der ligeledes to golfbaner med 27 og 18 huller. Banen Santa da Sierra lægger hvert år græs til en attraktiv runde i Europa Touren, hvilket betyder, at banen altid er i rigtig god stand.
Vores hoteller ligger enten tæt ved Funchal by og havn eller ved den spændende kystby, Canico, på vej mod golfbanen Santa da Sierra. Fra flere huller kan man nyde en imponerende udsigt ned over Funchal by. Hvis man lægger vægt på, at flyvetiden skal være rimelig kort, er Madeira uovertruffen som rejsemål i de koldere vintermåneder. Golfen er fremragende, og der er i tilgift masser af helt specielle, stærkt lokalt prægede oplevelser.

Óbidos

Nord for Lissabon, omkring en times kørsel, ligger den smukke middelalderby, Óbidos ud til Atlanterhavet.

Nær Óbidos finder du den fantastiske bane, Praia d'el Rey. Det er en skøn kombination af park-, skov- og linksbane, og den er blevet bedømt som den 13. bedste i Europa og har i tidens løb været vært for adskillige internationale turneringer. Omkring banen ligger det nyåbnede Marriott Hotel, som er intet mindre end storslået. Óbidos ligger i et smukt og stemningsfyldt landskab, der skaber de perfekte rammer for skøn golf, afslapning og lange vandreture langs den unikke strand ved Atlanterhavet. Vi anbefaler, at du sætter minimum en dag af til at besøge Lissabon og Sintra, da køreturen er kort, og landskabet er utroligt smukt.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Portugal?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.