Golfrejser til Mexico

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Der hersker ingen tvivl om, at Yucatans caribiske kyst i Mexico er et paradis for golfspillere, der vil spille fremragende baner skabt af verdens bedste designere som Jack Nicklaus, Peter Dye, Trent Jones, der har skaffet Mexico så godt et ry som golfnation, at PGA i flere år har afviklet en turnering her.

Yucatan har dog meget mere at byde på end luksushoteller, de fineste hvide strande og fantastiske golfbaner. Profil Rejser Golf vil meget gerne sammensætte et oplevelses-pakket program, der matcher den enkeltes ønsker. 

Udover et antal dage på stranden kan man eksempelvis besøge Chichén Itzá - Mexicos mest berømte og prægtige maya seværdighed, hvor slangens skygge bugter sig op og ned af den store pyramide under forårs- og efterårs jævndøgn. Man kan bade ved de smukke tempelruiner på stranden i Tulum eller køre cirka 4 timer med bus fra Cancun til den meget charmerende by, Mérida. Her kan man opleve karneval, købe de bedste hængekøjer, spise original yucateca-mad på ældgamle, traditionelle restauranter og gå tur på zocaloen søndag aften sammen med de lokale iført deres stiveste puds. Man kan også se flamingoer i flok og spise lime-marinerede fisk og rejer i Celestun, bade i underjordiske søer og grotter eller svømme med hajer på islas Mujeres. En anden mulighed er at deltage i vores matchture i februar og november. Rejsen er med dansk turleder.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Mexico?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.