Donnafugata Golf Resort & Spa

Italien - Sicilien
  • Hotellet har egne restauranter, samt bar/vinkælder
  • Oplagt sted for golf-elskere
  • Smuk udsigt fra værelserne
  • Omgivet af unikke landskaber

Det luksuriøse Donnafugata Golf Resort & Spa er et paradis for alle der ønsker at opleve uforglemmelige dage på et af de skønneste steder på Sicilien.

Det er stedet for golf-elskere med to mesterskabs golfbaner, et spa- og wellnesscenter, swimmingpools og tre restauranter.

Hotellet ligger nær byen Ragusa, som er fødestedet for Siciliens barokke kulturarv. Du vil derfor have et par UNESCO World Heritage sites indenfor rækkevidde, Modica og Scicli, og helt unikke landskaber, der i tidens løb har dannet baggrund for filmproduktioner, såsom ”L’uomo delle stelle” af Giuseppe Tornatore og ”Il Gattopardo” af Luchino Visconti.

Hotellets værelser, alle på 38 m2 har en utrolig smuk udsigt til det omkringliggende landskab og resortets private haver. Værelserne Classic befinder sig på første sal med balkon, mens værelserne, Superior og Deluxe befinder sig i stueetagen med tilhørende terrasser på 22 m2. Suiterne befinder sig alle på første sal, med 77 m2 og tilhørende terrasser på 57 m2.

Hotellet har to restauranter og en vin bar/vinkælder. I den ene restaurant, Il Ficodindia, indtages de overdådige morgenmåltider, som forberedes foran gæsterne efter individuelle ønsker. Den anden, Il Carrubo, byder på en fin balance mellem tradition og innovation, hvor du kan vælge mellem to kulinariske filosofier, som udtrykkes i ’Regional’ eller ’Mediterranean Gourmet’ menuerne.

Donnafugata Resort Wine Bar befinder sig i den gamle vinkælder, transformeret til en lounge, hvor vin- og delikatessesmagninger foregår omkring store borde ifølge den gamle vinkælder tradition.
Resortet har ligeledes en luksuriøs spa, som dækker mere end 900 m2, hvor eksperter giver skønheds- og kropsbehandlinger.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.