Golfrejser til Irland

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Irland har alt fra internationalt anerkendte golfbaner til mindre kendte lokale perler og er derfor et sandt paradis for golfspillere.

En golfferie i Irland, der er omgivet af hav fra alle sider, og med et fantastisk varieret landskab, er en helt uforglemmelig oplevelse. Vidste du at 30% af alle verdens linksbaner ligger i Irland? Mulighederne er endeløse med knap 500 baner fordelt på hele den grønne ø. Problemet er vel kun at vælge.

Irland - en golfdestination i verdensklasse

I 2006 var Irland vært for Ryder Cup på The K Club i County Kildare, og i 2011 for Solheim Cup på Killeen Castle i County Meath. Disse store begivenheder har én gang for alle forseglet Irlands status som en verdensklasse golfdestination.

Tag på golfrejse i Irland – Profil Rejser Golf sammensætter den helt rigtige golfrejse til dig.

Wicklow - Irlands have

Wicklow går under kælenavnet “Irlands have” - og der ér grønt! Wicklow county tilbyder fremragende golfbaner, som matcher den yderst smukke natur - en skøn golfferie ikke langt fra Dublin, som man evt. kan supplere med et par dages ophold.

Skal vi hjælpe dig?

Har du nogen specifikke ønsker? Få sammensat din rejse lige som du har lyst til. Ring ind til os eller send en forespørgsel, og lad os finde frem til en rejse lige efter dine ønsker og drømme.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Irland?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.