Chateau Domaine de Vaugouard Hotel

Frankrig - Loire-dalen
  • Omgivet af smuk 18 hullers golfbane
  • Hotellet har 3 egne velsmagende restauranter
  • Fransk inspireret slotsstil
  • Vinsmagning i området kan arrangeres

Chateau Domaine de Vaugouard er for dig, som nyder den perfekte kombination af fantastisk golfferie og ægte fransk nydelse.

Chateau Domaine de Vaugouard hotel og golfbane ligger en times kørsel syd for Paris´ Orly lufthavn. Slottet stammer fra slutningen af 1700-tallet og omkranses smukt af en 18 hullers golfbane, der gennemskæres af en stille flod, som udgør en naturlig vandhazard for flere af hullerne på de sidste ni. Domaine de Vaugouard byder på hele tre spisesteder - fra den gastronomiske restaurant Les Saules, som byder på velsmagende og delikate retter efter den ægte franske tradition, til en udendørs grill ved poolen. Selve slottet har 11 dobbeltværelser, og tilbygningen ”Dependance ” byder på 39 dejlige værelser. Alt er opført og dekoreret i fransk slotsstil.

Chateauet ligger lige ud til en smuk 18 hullers parkbane: Banen er anlagt i 1987 og designet af Adam & Fromanger. Med sine 5917 meter i længden, kombineret med udfordrende bakker og luskede hazards, er banen ganske udfordrende. Ønsker man at spille på andre baner tilbydes også spil på Roncemay, som ligger 65 km derfra i det skønne Bourgogne område. Vinsmagning i området kan arrangeres.

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.