Golfrejser til Dubai

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Dubai er en forunderlig blanding af det gamle "Persien" med moskeer og bazarer og en moderne storby med ekstravagante bygninger, heriblandt det verdensberømte hotel, Burj Al Arab, og fantastiske anlæg, som de kunstige øer i The Palm og The World.

Midt i denne ørkenstat ligger også nogle grønne oaser i form af en håndfuld af verdens bedste golfbaner som Emirates Golf Club og The Montgomerie Dubai. De bliver holdt grønne af flere millioner liter kunstigt fremstillet ferskvand dagligt. Klubhusene ved flere af disse baner er arkitektoniske mesterværker og i sig selv et besøg værd.

Dubai Creek Golf

Blandt banerne finder du også Dubai Creek Golf, der er redesignet af vores egen Thomas Bjørn, og som i november 2005 blev kåret af det engelske magasin Golf World, som en af verdens 100 "must play" golfbaner.

Udflugter fra Dubai

På din rejse til Dubai bør du dog opleve mere end fantastiske golfbaner, og vi hjælper gerne med at arrangere spændende udflugter som katamarancruise i Den Persiske Bugt med middag og mulighed for at bade og se Dubais skyline eller en vild safari i 4- hjulstrækkere hen over ørkenens bølgende sandbanker med afsluttende middag i en beduinlejr.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Dubai?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.