Meliã Las Américas

Cuba - Varadero
  • Oplagt hotel for golfelskere
  • Voksenhotel, lige ud til strand
  • Værelser udstyret med moderne faciliteter
  • Smuk udsigt ud over golfbanerne

Meliã Las Américas er et optimalt hotel for golfentuisiater, som gerne vil prøve kræfter med den smukke Les Furber 18-hullers golfbane

Meliã Las Américas er et ideelt hotel for golfelskere og er kun for voksne (over 18 år). Det ligger lige ud til stranden i Varadero og tæt ved Chapelín Marina og delfincentret.

Hotellet har 340 moderne værelser, der dels ligger i den 4 etager høje bygning, og dels i de 90 bungalows, der er mere rummelige og har private pools. Alle værelserne har udsigt til havet, stranden, haven, poolen eller golfbanen og er udstyret med aircondition, telefon, tv, værdiboks, minibar og strygefaciliteter. 

Hotellet har 6 restauranter, der udover internationale retter bl.a. tilbyder italienske og japanske retter samt grill og snackbar. Derudover har hotellet 6 barer, hvor man kan nyde eksotiske cocktails og drikke eftermiddagste. Eller man kan tage en dukkert i en af de mange swimmingpools, der omkranser hotellet.

Fra Meliã Las Américas er der direkte adgang til Varadero Golf Club. 18-hullers banen har en smuk udsigt over havet og er designet af Les Furber, der har kombineret tre golfstilarter: det klassiske design med brede og ubeskyttede greens, ”Target golf” design med moderne, snævre fairways og greens, der er omgivet af bunkers og søer samt et design, hvor hullerne ligger nær havet. Hvert år huser hotellet begivenheder som Copa Golf Meliã Cuba og Singles Party.

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.