Iberostar Parque Central Hotel

Cuba - Havana
  • Central beliggenhed
  • Gåafstand fra populære attraktioner
  • Kanon udsigt fra værelserne af
  • Hotellets har egne restauranter

Iberostar Parque Central Hotel ligger i hjertet af Havanna, og regnes for at være ét af de bedste hoteller i området.

Iberostar Parque Central Hotel er et autentisk hotel i spansk kolonistil og regnes for at være ét af de bedste hoteller i Havanna. Hotellet har en central beliggenhed i Havannas hjerte tæt ved de autentiske gader og pladser samt de populære attraktioner.

Hotellets 427 værelser byder på en fantastisk udsigt over byens bygninger som Capitol Building, Great Theater of Havana og Fine Arts Museum. Alle værelserne er smagfuldt indrettet i klassisk stil med tv, telefon, værdiboks og aircondition.

Hotellet har tre restauranter: en buffet restaurant, der bl.a. serverer cubanske specialiteter, en italiensk restaurant og et steak house. Derudover er der flere barer, hvor man nyde den klassiske mojito eller en varm cubansk kaffe. Fra hotellets tag kan man nyde den smukke udsigt eller tage en svømmetur i hotellets swimmingpool.

Havana Golf Club ligger ikke langt væk fra hotellet. 9 hullers banen har brede og bakkede fairways, der passer til alle handicaps, og greenen er omgivet af bunkere, der vil udfordre selv den mest rutinerede golfspiller. De omkringliggende områder er prydet med slanke palmetræer og hundredvis af store, grønne træer. Hvert år er klubben vært for internationale golfturneringer.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.