Golfrejser til Cuba

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Cuba er både charmerende storby og luksuriøst ferieparadis, når du rejser med Profil Rejser Golf.

Fra snart sagt ethvert gadehjørne strømmer fængende salsarytmer ud gennem opslåede skodder på de farverige huse.

Varadero - palmer og golf

Strandparadiset Varadero ligger på den 20 km lange halvø Peninsula de Hicacos. Varadero har smukke strande, vajende palmer, azurblåt hav og ikke mindst øens eneste 18 hullers golfbane.

På Varadero handler livet om golf og strand. Du spiller på den spændende Varadero Golf Club, der flere gange har været finalebane på den europæiske Challenge Tour. Banen snor sig langs kysten mod Atlanterhavet, hvor den friske vind er en vigtig med- og modspiller, inden den på de afsluttende huller drejer ind i landet og bliver til en parkbane med nogle fascinerende vandhazarder. Banen ender ved klubhuset i Dupont-familiens tidligere sommerresidens med en skøn udsigt over havet og den flotte kyst.

Havana - musikkens by

I Havanna oplever du den atmosfære, der fik verdensmanden og levemanden, forfatteren Ernest Hemingway til at bosætte sig i byen i en årrække. De gamle og slidte bygninger i ‘Havanna Vieja’ summer af en livsglæde og stolthed, som er overvældende. Musikken er levende og allestedsnærværende - salsa, rumba og mambo strømmer ud fra de skyggefulde caféer sammen med duften af kaffe og cigarer.

Vores hoteller i Havanna ligger nær det centrale strøg ‘Obispo’, hvor du finder de fleste og bedste butikker, caféer og restauranter. Obispo er også stedet, hvor cubanernes sprudlende energi jævnligt kommer til udtryk i farverige optog og parader.
Bemærk: Der er visumpligt i Cuba. Profil Rejser Golf sørger for visum.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Cuba?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.