Golfrejser til Bali

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.

Som golfer har man desuden den fordel, at der er så mange gode golfbaner at vælge imellem. Den ældste bane ved Nusa Dua er den spændende og dejligt kølige japansk ejede bane i bjergene på midten af øen. Og så er der den bane, vi er faldet for, som ligger ved hotel, Le Meridien Nirwana, på vestkysten. Banen er designet af Bernhard Langer og er fremragende med flotte udsigter over havet - blandt andet til en lille ø med et tempel - en af de lokale hinduers allerstørste helligdomme.

Oplev Bali og balinesernes kultur

Der er rigtig meget at se på Bali. Strandene er vel det mest iøjnefaldende på øen, men vi vil gerne give dig et godt råd: Søg kontakt med de lokale balinesere - med deres helt særlige religion og for os ukendte traditioner vil du få en oplevelse for livet. Mange flere balinesere, end man tror, taler engelsk. Besøg også Lombok, som ligger en kort sejltur fra Bali. Her vil du finde spændende dansk historie på kirkegården. Bali kan også fint kombineres med Singapore eller måske Bintan.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Bali?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.