Golfrejsemål

Hvor vil du svinge golfkøllen på din næste ferie?

Hos Profil Rejser Golf laver vi golfrejser til næsten hele verden. Vores golfafdeling kender de allerbedste golfbaner, hoteller og områder i verden til den skønneste golfferie, og vi tilbyder en bred vifte af rejser.

Der findes mange lande og destinationer, som egner sig helt fantastisk til en golfferie. Prøv for eksempel en eksotisk golfrejse til Thailand eller Bali, og spil golf med udsigt til jungle eller hav. Vores golfrejse-eksperter har udvalgt de bedste rejsemål og skræddersyer en rejse dertil helt efter dine ønsker. Klik ind på vores golfdestinationer herunder og find et rejseforslag eller to, der kan inspirere dig til din næste golfrejse.

Se alle golfrejsetilbud Send rejseforespørgsel

Læs mere
Vælg område
Vil du på golfrejse?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.